Helium Guide

Helium Guide

- Kategorier: Default Rss feed

Enligt Nalle Puh kan man inte bli av med en ballong, och det håller vi med om. Det finns så mycket man kan göra med dem: från ballongbågar till ballongbuketter och takdekorationer. Vi vill hjälpa till att besvara några vanliga frågor om ballonger och helium och, medan vi är här, dela med oss av några användbara tips och tricks för att göra din festplanering enklare.

Varför välja heliumballonger?

Heliumballonger är ett underbart detalj till alla festdukningar. De är väl värda den extra ansträngning de tar för att få dem uppblåsta, och du kan välja mellan alla typer av ballonger beroende på vad du firar. Vare sig det handlar om temaballonger för ett barnkalas, ballonger för milstolpar och nummer eller personliga ballonger för den där speciella personen, kommer heliumballongerna att ge din fest ett lyft!  

Måste jag köpa helium?

Ja, du måste komma ihåg att köpa heliumbehållare för att blåsa upp dina ballonger. Vikter och band är också praktiska för att knyta fast dem.

Såhär använder du vår Helium Tub

Skruva på munstycket ordentligt, trä på din ballong och vinkla sedan munstycket nedåt för att Heliumet ska komma ut.

OBS! Säkerställ att heliumet räcker till att fylla angiven mängd genom att hålla tätt vid munstycke och ballong, annars riskerar heliumet att sippra ut.

Helium tubens utseende kan avvika något från bilden. Heliumtuberna är ej påfyllningsbara.

Dela detta innehåll