Här hittar du allt du behöver för sommarens grillfest. Allt från grilltillbehör till somriga dekorationer för festen utomhus. Även om din grillfest avbryts av ett klassiskt svenskt sommarregn ska du kunna ha de rätta dekorationerna för den äkta sommarkänslan även inomhus. Att grilla är en konst och kräver därför rätt grilltillbehör. Här hittar du allt från grillkrydda och hamburgerfickor till papperstallrikar och grillspett.

Grillfest dekoration

Oavsett om du ska ha grillfest eller bara ha en vardaglig middag med familjen hoppas vi att du hittar något som kan svara hjälpsamt. Det är ofta de små detaljerna som sätter nivån på din grillfest. Hamburgerfickorna för att gästerna ska slippa bli kladdiga och snygga papperstallrikar för ett speciellt tema eller bara sätta en extra färgklick på bordet. Komplettera med några snygga ballonger och du är i mål.  

Grilltillbehör

Med roliga grilltillbehör ser du till att skapa en minnesvärd grillfest. Duka upp en smaskig buffé med olika grillade köttalternativ som korv, fläskfile och lyxiga färsbiffar. Därtill slänger du även på lite klassiska grillgrönsaker. Det är självklart maten som gör utgör en stor del av en grillfest men dekoration är inte att förglömma. Med snygga girlanger i papp kan du se till att höja stämningen på din grillfest och tillsammans med god mat blir det en minnesvärd sommardag. Nu är det Partytajm!

Pappersduk Röd
  • SLUT I LAGER

Pappersduk Röd

Enfärgade bordsdukar är den perfekta grunden för ett lyckat kalas! Den här röda duken passar perfekt till tex Kräftskivan!Rektangulär 1,37x2,74...

69,00 kr
Visar 1-100 av 100 objekt