Här hos Partytajm hittar du allt som du kan tänkas behöva för att fixa en fest eller ett kalas med Hawaiitema. Exotiska frukter och tropiska motiv i glada färger är ett måste på Hawaiifesten. När du anordnar en temafest är dekorationerna det absolut viktigaste, särskilt till ett beach party med hawaiitema. Utan dekorationerna blir det ingen temafest. Och när det gäller temafester är Hawaii ett tema som många älskar. Få saker är så härligt som att för en stund låtsas att du är på en tropisk paradisö med en Blue Hawaii-drink i handen. Här hittar du all hawaii dekoration till ditt party.

Fest med Hawaiitema till ditt Beach Party

Hos Partytajm hittar du enormt utbud av Hawaii dekorationer till ditt hawaiitema oavsett om det är en tillställning för vuxna eller barn. Välj och vraka bland vårt stora utbud av servetter och dukar i tropiska färger och mönster. De exotiska dryckerna serveras i fördel i någon av våra passande pappersmuggar. Här hittar du bland annat favoriten med palmblad i guld. Detta mönster finns även på papperstallrikar för dig som vill matcha. Vi har självklart även tropiska tårtljus och tårtljus formade som flipflops.

Det är detaljerna som ger feststämningen. Ett måste på Hawaiifesten är att servera drinkar med roliga sugrör och drinkpinnar. Vi har många olika sorters sugrör, bland annat de populära sugrören med frukter, sugrör med parasoll och sugrör med tropiska motiv. Komplettera gärna med roliga drinkpinnar. Barn som vuxna älskar dessa små detaljer och de kommer garanterat att höja stämningen på festen. Om du väljer att servera plockmat bör du ta en titt på de olika varianterna av partypicks. Blanda gärna många olika sorter för bästa effekt. Och när ditt hawaii party väl kommit igång kan du ha fest lekar för att höja stämningen.

Inspireras av Hawaii fest dekorationer

Även om det inte går att få den härliga värmen från Hawaii, så går det minsann att återskapa den härliga stämningen! Var kreativ och låt dig inspireras av det stora utbudet av dekorationer hos Partytajm. Ballonger, vimplar och girlanger är ett perfekt sätt att skapa rätt att låta gästerna drömma sig bort till en tropisk ö. Hos oss kan du välja bland ett stort urval av folieballonger, bland annat i form av drinkar, frukter och palmträd. Girlanger med tropiska blad eller frukter är pricken över i:et.

Sist men inte minst är det viktigt att se till att gästerna har kul på festen. Det gör du bäst genom att ge dem små överraskningar. Att ge varje gäst en Hawaiikrans är ett perfekt sätt att sprida feststämning. Även Photo Props är kul för att ta minnesvärda bilder. Att ge varje gäst en drickmugg formad som ananas som de får ha på kalaset och sedan ta med sig hem är mycket uppskattat. Hos Partytajm hittar du garanterat allt du behöver för att skapa en oförglömlig Hawaii temafest. Aloha!

Visar 1-74 av 74 objekt