Paraply för barn, Barnparaply

Här hittar du ett stort utbud av roliga barnparaplyer. Paraply för barn är ett bra alternativ till regnställ när ni bara ska en kort bit. Vi har alla varit där, stressig morgon med bråk och stök, och precis när ni ska gå till förskolan börjar det regna. Vilket föredrar du, att börja stöka med regnkläder eller att plocka fram ett roligt paraply för barn så att ni direkt kan ge er av? I vårt utbud hittar du barnparaplyer med söta motiv som snabbt blir en favorit att använda. Ett barnparaply kan rädda en regnig morgon!

Låt ditt barn ta eget ansvar

Våra barn lär sig och förstår världen genom att imitera vad de ser och testa sig fram. Om du eller din partner brukar använda paraply vid regnväder har ert barn kanske redan efterfrågat ett eget. Det är något positivt! Genom att köpa ett barnparaply för barn ger du ditt barn en chans att ta eget ansvar för att inte bli blöt. Välj gärna ett motiv som barnet gillar så kommer paraplyet garanterat att bli använt. Ett paraply för barn passar extra bra vid tillfällen då barnet redan har en möjlighet att visa eget ansvar, som när ni promenerar till eller från förskolan, affären eller en aktivitet. Vid utomhuslek i regnet är det dock såklart bättre med regnställ!

Barnparalyer med design som passar barn

Paraplyet har sitt ursprung som en chic detalj som användes av kungligheter för att skydda sig mot både regn och sol. Och visst ska väl din lilla prins eller prinsessa ha ett riktigt elegant paraply – på barnens vis. De barnparaplyer du hittar hos oss är mindre i storlek med ett böjt handtag som är lätt att greppa även för små barnahänder. Ribborna slutar med en ordentlig plastplupp för att undvika skador. Det vattentäta tyget pryds av karaktärer från uppskattade sagor eller festliga motiv som barn gillar. Våra paraplyer för barn är färgglada och väcker en viss uppmärksamhet, en fördel så att ni inte glömmer paraplyet på bussen eller tappar bort ett barn som vill strosa lite för sig själv i parken.

Ta hand om ert paraply för barn

Efter att ett paraply för barn varit ute i regnet är det viktigt att ni låter det torka. Öppna barnparaplyet och låt det stå i hallen eller duschen tills tyget är helt torrt. Sedan kan ni fälla ihop det igen och lägga undan det. Om barnparaplyet blivit smutsigt så går det bra att duscha av paraplyet eller torka av det med en fuktig trasa. När du söker på paraply barn och olika barnparaplyer så hoppas vi att du hos oss hittar precis vad du söker. Här ska du kunna hitta allt från ett Frost paraply  till ett barnparaply Pippi

Ursäkta olägenheten.

Sök igen