Det är väl ingen som har missat de härliga och glada Babblarna? Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo tar med barnen på lekfulla äventyr och är dessutom utvecklade för att främja barns språkinlärning de perfekta karaktärerna helt enkelt! Att Babblarna har fina färger, sjunger och dansar till glada sånger och hittar på massa spännande saker gör dem inte mindre populära. Hos oss hittar du ett brett utbud av Babblarna-leksaker för att ditt barn ska kunna ta ännu större del av Babblarnas värld och få fler möjligheter att utforska deras pedagogiska språk, roliga upptåg, fina vänskap och olika personligheter.

Glada och roliga Babblarna-leksaker

Vi på Partytajm vill uppmärksamma Babblarna och deras förmåga att både lära barn och göra dem glada. Därför erbjuder vi ett stort sortiment av Babblarna-leksaker i alla möjliga utföranden. Vad säger du om mjuka och kramgoa Babblarna gosedjur i form av Diddi, Bobbo och resten av gänget? Eller varför inte låta ditt barn inspireras av våra välgjorda Babblarna-plastfigurer som går att leka med i all oändlighet? Vi har figurer som föreställer var och en av de sex Babblarna, så välj ditt barns favorit eller köp alla sex tillsammans och låt ditt barn skapa sin egen Babblarna-värld. Vi har även roliga och pedagogiska Babblarna-spel som både stimulerar, utvecklar och främjar barnens olika förmågor samtidigt som de har en rolig stund tillsammans med sina favoritfigurer. Glöm inte bort att vi även har Babblarna spel och pussel.

Alla våra Babblarna-leksaker är av högsta kvalitet i hållbara material och tåls att krama, spela och leka med om och om igen. De är testade för att vara säkra, men läs produktbeskrivningen för att se vilken ålder produkten är avsedd för. Förutom leksaker har vi även ett fint sortiment av Babblarna böcker.

Babblarnas lekfulla språkvärld

Babblarna är utvecklade för att främja barns språkutveckling. Alla Babblarna har egna sätt att prata på, alla byggda på språkets melodi, vilket både kan träna och locka barnet till att själv testa språket. Babblarna är därmed en stor hjälp i språkutvecklingen för vissa barn, medan de för andra snarare har ett underhållningsvärde. De glada färgerna, sångerna och berättelserna går inget barn obemärkt förbi, oavsett fallenhet för språket. Att ha Babblarna i sin vardag i form av figurer, gosedjur eller spel ger ständiga möjligheter till att prata, sjunga och leka med dem, vilket i sin tur bidrar till lek med språket.

Det finns en Babblare för alla barn

Genom våra leksaker ges barnen möjlighet att lära känna de glada Babblarna. ​​I och med Babblarnas olika karaktärer och egenskaper kan nog nästan alla barn på något sätt identifiera sig med en eller flera av dem. Det är viktigt att barn redan i tidig ålder får se att alla är olika och Babblarna visar upp många olika personlighetsdrag, men som alla är lika bra och lika mycket värda. Alla Babblarna är bra kompisar som bryr sig om varandra, vilket tyder på att man kan leka och ha kul tillsammans trots att man är olika på vissa sätt.

Babblarna består av Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo, alla i olika färger och former och med olika egenskaper. Babba är pratglad och modig och hittar gärna på roliga saker medan Bibbi är mer lugn av sig och gillar att tänka och klura. Bobbo är sprallig och energisk, vilket gärna manifesterar sig i dans och äventyr. Dadda är en kramgo och impulsiv djur- och naturälskare och Diddi är ett färgglatt energiknippe med en konstnärlig ådra. Doddo är en sångfågel, men framförallt en riktig vän som ser till allas bästa och är noggrann med att alla ska känna sig inkluderade.

Med hjälp av våra leksaker, gosedjur och spel får barnen lära känna dessa härliga figurer, ha en glad och rolig stund, samtidigt som de förhoppningsvis lär sig något!

Visar 1-2 av 2 objekt