Ett Minecraft kalas är ett säkert kort när du väljer kalastema. Spelet har växt i en rasande takt över hela världen, särskilt bland barn i spelets moderland Sverige. Spelet har varit en stor favorit hos många barn i över tio år nu och trenden ser inte ut att avta. Det är därför inte så konstigt att Minecraft kalas har blivit allt vanligare, det är framförallt eftersom det är så kul att anordna. Ett kalas med detta temat tillåter dig nämligen att vara kreativ med lekar som är inspirerat av spelet. Låt dig inspireras av den mystiska och spännande Minecraftvärlden för ett ultimat Minecraft party. Genom att till exempel göra en kärleksmumskaka och dekorera den med grönfärgad kokos kan du enkelt skapa snygga 3D-block. Utöver bakning finns det massor av pyssel som man kan göra kopplat till spelet.  

Minecraft Party med Minecraft tema

Med rätt dekorationer är det enkelt att anordna ett Minecraft kalas som går hem hos barnen. Börja med att dekorera med de rätta färgerna. Färger som ofta förknippas med spelet är grönt, rött, brunt och turkos. Förutom de grönbruna blocken är de röda TNT-blocken något som är starkt förknippat med temat. Den turkos och blåklädda Steve som man kan säga är huvudpersonen i spelet är också mycket lätt att känna igen. 

Minecraft dekorationer

Genom att köpa färdig dekoration som är specialdesignat för just det här temat gör du det enkelt för dig. Dekorera med Minecraft-inspirerade servetter, pappersmuggar och en passande plastduk. Förgyll sedan upplevelsen med sprakande röda färger som sätter pricken över i:et på ditt TNT-kalas. Vem kunde tro att datorspelet från Sverige skulle komma att bli så stort så att vi på Partytajm skulle kunna erbjuda  Minecraft dekorationer. Ett barnkalas i form av ett gaming party kan inte bli annat än en succé. 

Pappersduk Röd
  • SLUT I LAGER

Pappersduk Röd

Enfärgade bordsdukar är den perfekta grunden för ett lyckat kalas! Den här röda duken passar perfekt till tex Kräftskivan!Rektangulär 1,37x2,74...

69,00 kr
Visar 1-89 av 89 objekt