Dekorera snyggt med vackra bordslöpare på borden. Med en bordslöpare ser du inte bara till at höja nivån på din inredning, det skyddar även bordet. Utnyttja ytan där din löpare ligger för att ställa en dekorativ blomvas eller blomkruka på. Med hjälp av en bordslöpare slipper du fula märken i bordet. En löpare fungerar utmärkt som alternativ till en duk eller varför inte kombinera båda två? Bordslöpare är en ständigt populär köksdekoration som varit på tapeten så länge vi kan minnas. Det finns bordslöpare i olika material, allt från klassiskt linne till det mer praktiska pappersmaterialet. 

Bordslöpare på rulle

Genom att köpa löpare på rulle har du möjligheten att byta ut delar av den när fläckar uppstår. Det är perfekt om du har fest och inte vill vara rädd om dekorationen. Påtal om fest så har vi ju allt som behövs där, allt från studentdekorationer till midsommar dekoration. Du behöver inte heller fundera över om måtten är rätt. Hos Partytajm hittar du ett stort utbud av löpare. Vi har löpare i olika designer, färger och material. Bordslöpare i färger som blå, grön och grå men även mer klassiska färger som vitt och beige.

Bordslöpare Rosa Bordslöpare Rosa
  • SLUT I LAGER

Bordslöpare Rosa

Fixa bordsdekorationerna till kalaset med Bordslöpare Rosa som enkelt löser fläckar och spill, den är nämligen gjord i ett pappersliknande,...

49,00 kr
Visar 1-25 av 25 objekt