- SLUT I LAGER
Candy Melts/Buttons Röd
Candy melts används till att doppa tex cake pops eller för att dekorera tårtor och andra bakverk. Med dessa blir dina bakverk riktiga konstverk och riktigt goda. Är lätta att smälta och har en härlig vit choklad.
En påse innehåller 250 gr.
Färg: Röd
Se till att Candy melts är helt slät innan doppning. Inga klumpar får finnas. Candy Melts ska vara smält men inte hett. 3. Använd kokosfett eller rapsolja för att tunna ut om det skullebehövas. Det du doppar ska vara kylt så att Candy melts stelnar snabbare. Detta förhindrar ett droppande utseende. Kyl emellan om du doppar i flera färger, doppa inte rumstempererade bakverk. Låt Candy Melts stelna till några sekunder på bakverket innan du lägger på strössel.
Förvara svalt och torrt, ej i kylskåp eller frys. På grund av olika temperaturer, kan Candy Meltssmälta ihop under transporthanteringen. De kan fortfarande användas som vanligt.
Ingredienser, se nedan:
Ingredienser: socker, hydrogenerat vegetabiliskt fett (palmkärna), mjölkpulver (skummet), vasslepulver (mjölk), emulgeringsmedel: E492, E322 (solros), färgämne: E120, E160a
Allergeninformation: För allergener, se ingredienser i fet stil.
Förvara svalt och torrt, ej i kylskåp eller frys. På grund av olika temperaturer, kan Candy Melts smälta ihop under transporthanteringen. De kan fortfarande användas som vanligt.