Det är nog få som missat hur populärt det är med slime idag och hos oss hittar du flera olika typer av dessa små leksaker. Vi har bland annat fluffy slime, som inte är lika kladdigt som det traditionella utan mer som en blandning av slime och lera. Önskar sig ditt barn kan du köpa slime hos oss och ge bort en slemmig present som överraskning eller för att ha lite kul ihop. De kan roa sig med slime under flera timmar, perfekt för regniga dagar eller när barnen är lite krassliga. Vi har flera varianter av slime som du kan välja mellan, varför inte fråga barnen vilken som är deras favorit?

Köp slime kit

Om du vill prova att göra eget slime kan ni alltid satsa på ett färdigt slime kit, där alla delar du behöver ingår. Självklart kommer de också med tydliga instruktioner. Då slipper du införskaffa dig slime lim och allt annat som behövs, du får allt färdigpaketerat. Dessa kit finns bland annat med doftande slime och slime med olika färger. De är även anpassade till specifika åldrar som du alltid kan läsa om på paketen och i produktbeskrivningen. På Partytajm vill vi att alla ska ha roligt och vad är en bättre födelsedagspresent än ett slime-paket som du och barnen kan roa er med tillsammans.

Transparent slime

Transparent slime, eller slime clear som det också kallas, är enkelt att göra själv. Men det finns också slime som är färgat men ändå genomskinligt. Vi har till exempel häftiga slime ägg med dinosaurier inuti, en perfekt överraskning till ett barn som älskar dinosaurier. Vad kan då vara bättre än ett ägg med både slime och en dinosaurie i? Byt ut godis i presentpåsen på barnkalaset och gör små paket med slime. Perfekt att lägga i en presentpåse på ett barnkalas, istället för att enbart ge godsaker till barnen. Då har de någonting som får dem att minnas kalaset under en längre tid och som de kan ha roligt med länge.

Glitter slime

Glitter slime är riktigt vackert att titta på och det fungerar lika bra att leka med som allt annat slime. Det finns många olika sorters slime glitter att välja mellan och barnen brukar alltid älska dessa. Vi säljer bland annat häftiga ägg med glittrigt slime i, som alla barn kommer att älska. Hos oss kan du shoppa allt slime du behöver, oavsett vad du ska ha det till. Det är den perfekta presenten, häftigaste leksaken och mysigaste saken att röra vid. Risken att slime minskar i popularitet finns inte i den nära framtiden, det är här för att stanna!

Visar 1-7 av 7 objekt