Sockerpasta, Sugarpaste Rosa
Rosa Sugarpaste även kallad sockermassa, sugarpaste, dekormassa eller fondant. Används för att skapa fina dekorationer på dina bakverk utan att ge för mycket smak. ( smakar svagt vanilj)
För att undvika att tårtan "svettas" bör du lägga ett mellanlager av tex smörkräm eller liknande innan du lägger på sockerpastan, du bör ej låta grädde komma i kontakt med massan. Om sockerpastan upplevs torr och hård så kan du värma den ett par sekunder i micron för att få den mjuk och följsam.
Till en tårta på ca 25 cm behöver du ca 500 gr för att täcka hela tårtan
Vikt: 250 gram.
Om sockerpastan är väldigt hård kan du värma den någon sekund i mikron eller tillsätta lite fett.
Ingredienser, se nedan:
Ingredienser: socker, glukossirap, färgämne (E120), vegetabiliskt fett, fuktighetsbevarande medel (E422), förtjockningsmedel (E415, E466), emulgeringsmedel (E471), naturlig arom, konserveringsmedel (E200), citronsyra (E330).
Allergeninformation: För allergener, se ingredienser i fet stil. Denna produkt kan innehålla spår av mandel.
Glutenfri och laktosfri.