Sockerpasta, Sugarpaste Ljusgrön
Limegrön Sugarpaste även kallad sockermassa, sugarpaste, dekormassa eller fondant. Används för att skapa fina dekorationer på dina bakverk utan att ge för mycket smak. (Svag vaniljsmak)
För att undvika att tårtan "svettas" bör du lägga ett mellanlager av tex smörkräm eller liknande innan du lägger på sockerpastan, du bör ej låta grädde komma i kontakt med massan. Om sockerpastan upplevs torr och hård så kan du värma den ett par sekunder i micron för att få den mjuk och följsam.
Vikt: 250 gram
Till en tårta på ca 25 cm behöver du ca 500 gr för att täcka hela tårtan
Om sockerpastan är väldigt hård kan du värma den någon sekund i mikron eller tillsätta lite fett.
Ingredienser, se nedan:
Ingredienser: socker, glukossirap, vegetabiliskt fett (palm kernel, palm), fuktighetsbevarande medel (E422), förtjockningsmedel (E415, E466), emulgeringsmedel (E471), färgämne (E161b, E133), naturlig arom, konserveringsmedel (E200), citronsyra syra (E330).
Allergeninformation: För allergener, se ingredienser i fet stil. Kan innehålla spår av nötter.
Glutenfri.