Fri frakt vid köp över 499 kr
Snabb leverans inom 1-3 dagar

Nedsatta Priser

(Se alla)

Allt du behöver till barnkalas och fest.

Behöver du ballonger, inbjudningskort, pinatas eller andra roliga partyprylar för barnkalaset? Vilket tema ska du välja till barnkalaset och vuxenfesten? Vilka färger ska det vara på bordsdekorationerna till barnkalaset, samma som det kalastemat du valt eller kanske något annat? Pinata eller godispåsar till fiskdammen? Planerar du för dop, namngivelse eller babyshower? Då hittar du ett stort utbud av partyartiklar och skojiga partyprylar hos oss! Nu har vi även bra barnpresenter och pyssel till bra pris

Lugn, PARTYTAJM hjälper dig oavsett om du skall ha barnkalas, party, vuxenfest eller babyshower!

Alla föräldrar vill göra barnets födelsedag och barnkalas till något barnen minns, något de kan se tillbaka på med glädje. För att slippa stressa runt i stan och leta efter de partyprylar du vill ha kan du hos Partytajm sitta hemma i lugn och ro tillsammans med barnet och välja det ni vill ha till festen eller barnkalaset. Hos Partytajm hittar du alla typer av kalastillbehör, partyprylar och festdekorationer som passar lika bra till barnkalas som vuxenkalas, studentskiva, kräftskiva, dop och babyshower.  Allt fler väljer att ha en babyshower för sina vänner som väntar barn och hos oss hittar du ett stort utbud av partytillbehör och roliga party grejer som passar lika bra till dop, namngivelse och babyshower.

Hos Partytajm hittar du också allt till barnens paketkalender, både de små gåvorna till paketkalendern och massor av söta adventskalendrar i många olika utföranden och färger.

Är du stressad över alla de barnkalas dina barn går på och presenter som skall inhandlas till alla barnkalas? Hos oss  hittar du ett stort utbud av leksaker och födelsedagspresenter som passar när det är dags för ditt barn att gå på bästa kompisens barnkalas.  Du hittar även presentpapper och fina snören till födelsedagspresenterna, allt under ett "tak". Självklart har vi också ett stort urval av inbjudningskort med svensk text som är designade speciellt för Partytajm. Du hittar inbjudningskort för både stora och små. 

Så luta dig tillbaka, kom in och titta på vårt stora sortiment av kalastillbehör och partyprylar för barnkalas och fest och låt oss leverera ditt färdiga kalaspaket!