Välj ett kalastema

Ett tema ger kalaset en kul tvist och födelsebarnet bör naturligtvis själv komma med sitt önskemål om vilket barnkalastema hon eller han önskar sig. Det kan visserligen krävas lite mer av dig som arrangerar, men det kan också bli desto roligare. Extra härligt kan det naturligtvis bli om barnen också klär ut sig efter det bestämda kalastemat. Tänk i så fall på att informera om detta i god tid, så att alla barn hinner ordna sina kläder.

Prisvärt barnkalas

För att det ska passa alla familjers ekonomi, bör det heller inte vara alltför avancerat kalastema eller svårt att få tag på. Hos Partytajm hittar du det mesta och rekommendera gärna föräldrarna om hur lätt det är att få tag i kostym hos oss. Kanske väljer du att ordna ett piratkalas, bara ett av alla våra många, olika kalasteman för barn. Ett piratkalas är ett äventyrsfyllt tema som brukar vara mycket uppskattat hos barnen. Dessutom sätter det enkelt igång fantasin hos föräldrarna som arrangerar kalaset. Hos oss hittar du pynt och detaljer som sätter rätt touch på sjörövarpartyt. Skattkistor, skepp och uppblåsbara svärd är bara ett måste.

Baka till kalaset

Vi har även dekorationer till tårtor samt bakverktyg som hjälper till att bjuda gästerna på piratinspirerade godsaker eller andra passande tårttillbehör för olika kalasteman för barn. För utklädningen finns här den klassiska sjörövarrocken och pirathatten samt färdiga pirat-kit som innehåller det mesta som en äkta pirat behöver.

Överraskning i kalaspåsarna

Naturligtvis bör även gästerna på kalaset bjudas på en gnuggis vid ankomst för att få en riktig sjörövartatuering. En piratfest kräver också sin skattjakt. Ta hjälp av vår skattkarta för att rita ut ledtrådarna. Vid skattjaktens slut hittar barnen sina godispåsar som finns i mängder av olika motiv och passar till olika barnkalastema. Lägg gärna till en generös hög av våra gulddekorerade chokladmynt vid fyndplatsen, eller varför inte hänga upp en piñata som jaktens stora skatt? Hos oss hittar du piñatas i många former, men vad passar inte bättre än en proppfylld skattkista till ett piratinspirerat kalas eller kanske ett piratskepp lastat med guld?

Stort utbud av kalasteman

För ett lyckat temakalas kan du dra nytta av vårt stora sortiment av produkter för alla olika barnkalastema, tillbehör och godis. Det är enkelt att plocka samman det mesta du behöver i matchande form och färg. Om du däremot vill göra det lite enklare för dig kan du välja någon av våra färdiga kalaspaket där vi plockat samman allt du kan tänkas behöva för en lyckad bordsdukning för alla olika kalasteman för barn. Detta var några exempel på kul kalasteman för barn som du hittar i vår butik.

Visar 1 - 100 av 657 artiklar