Här hittar du dekoration för kräftskivan! Många är vi som ser fram emot sommarens första kräftskiva och det är ju inte så konstigt. Även om kräftskivan ofta innebär att sommaren lider mot sitt slut är det en härlig högtid som bjuder in till roliga festligheter. Därför är det inte mer än rätt att pynta ordentligt med kräftskiva dekoration när det är dags att anordna en sådan typ av fest. För vad är egentligen en kräftskiva utan hattar, servetter med snapsvisor på och kräfthakklappar? Inte särskilt festlig enligt oss! Hos oss på Partytajm.se kan du räkna med att hitta alla nödvändiga dekoration och tillbehör till den kommande kräftskivan. Vi samlar allt du behöver på ett och samma ställe.

Måsten på kräftskiva - dekoration & tillbehör

Vissa tillbehör är obligatoriska på en kräftskiva som till exempel papperstallrikar med kräftor på, roliga hattar i valfri färg och form samt vimplar, flaggor eller andra girlanger. Har du detta kan du anordna en bra kräftskiva utan problem. Om du däremot vill ordna en kräftskiva som gästerna sent kommer att glömma borde du även lägga till några månlyktor, lite kräftkonfetti, festliga servetter och även skaldjursknivar till dukningen. Dina gäster kommer inte att bli besvikna, särskilt inte efter några snapsvisor! Utforska vårt breda sortiment för att hitta tillbehör till kräftskivan eller bara för att få inspiration. Kanske blir din kräftskiva årets fest?

Glöm inte bort festspelen

Om du verkligen vill sätta guldkant på kräftskivan kan det vara värt att investera i några roliga festspel. Varför inte satsa på ett Beer Pong-spel och låta två lag göra upp när kräftorna är uppätna? Om du och ditt sällskap inte gillar öl kanske Prosecco-spelet kan vara ett bra alternativ? Hos oss på Partytajm.se kan du snabbt och enkelt hitta de festartiklar du behöver inför din kommande fest. Börja planera den perfekta kräftskivan redan nu!

Visar 1 - 100 av 128 artiklar