Student

Har det blivit dags att börja planera en studentfest? Då har du hittat rätt. Här på partytajm.se hittar du ett brett utbud av produkter som passar utmärkt till en studentfest. Oavsett om du ska fixa med dukning, dekorationer, bakning eller presenter kommer du finna mycket användbara saker i vårt sortiment. Självklart går produkterna i denna kategori i blått och gult, Sveriges färger. Vi har allt du behöver från snygga inbjudningskort till det du behöver för att fixa en riktigt snygg studenttårta, oavsett om du vill baka den själv eller bara dekorera en köpt tårta. Med oss blir det enkelt att planera studentfesten.

Studentdekoration och dukning

Studenten är en sak vi inte går igenom så ofta i livet och självklart är det något som ska firas rejält. Att ta studenten är en stor del av livet och förtjänar ett riktigt kalas. Hos oss hittar du gott om dekorationer till studentfesten, så som ballonger i blått och gult eller en folieballong med studenttema och serpentiner att hänga i björkriset. Du hittar även smidiga och snygga engångsartiklar med flaggor och blommor på för rätt stämning. Här hittar du även dukar, små blomkrukor att dekorera med och konfetti att sprida ut.

Allt till baket och små presenter

Om du själv vill baka till festligheterna har vi ett stort utbud av produkter som kan hjälpa dig med det. Med våra produkter går det smidigt att fixa tårtan. Du hittar bland annat ätbara dekorationer, tårtljus och bakformar i vårt sortiment. Vill du ge något litet extra till studenten i present? Varför inte en liten nalle med studentmössa. Du hittar även fina sidenband att knyta den i. Med vår hjälp kommer det bli en lyckad studentskiva, ta bara en titt bland alla våra produkter så ser du att festen är redan ordnad – enkelt och smidigt!

Visar 1 - 100 av 144 artiklar