Vi kan erbjuda massor av olika inbjudningskort och kalasinbjudan för alla typer av kalas och fest! Ska du planera och bjuda in till barnkalas så hittar du massor av roliga inbjudningskort hos oss men vi har även inbjudningskort för festen.

Inbjudningskort för olika tillfällen

Vi har delat in våra olika inbjudningskort i olika kategorier, inbjudningskort barnkalasinbjudningskort dop och babyshower, inbjudningskort student, inbjudningskort bröllop, för att du enklare skall kunna hitta passande inbjudningskort för just ditt kalas. Beställ dina inbjudningskort kalas av oss och sedan är det bara att skicka ut till födelsedagsbarnets alla vänner! Vi letar ständigt nya inbjudningskort i alla olika kategorier och för alla typer av kalas och fester, självklart för att vi vill kunna erbjuda ett stort utbud av inbjudningskort. De två viktigaste sakerna du skall tänka på när du planerar en födelsedag eller en fest är att först skicka ut inbjudningarna och sedan tacka dina gäster för att dom kom. De flesta barnkalasteman vi har i sortimentet har också matchande inbjudningskort för att du enkelt skall kunna planera ett snyggt och matchande kalas.

Roliga inbjudningskort till festen

Vi på Partytajm erbjuder ett stort utbud av roliga kalasinbjudningar som adderar det lilla extra till mottagaren. En personlig kalasinbjudan kan bli ett kul samtalsämne för barnen och ge ett fint minne av en glädjefylld dag. Inbjudningskorten finns i en massa olika storlekar och teman, med allt från Hawaii och Disco-tema till fotboll och lego, enhörningar, coola dinosaurier och djur från djungelns värld. Välj ett färgglatt inbjudningskort eller varför inte ett med glitter?

Visar 1 - 87 av 87 artiklar