Här hittar du en mängd fina dopinbjudan och inbjudningskort för dopet. Vi har massor av fina inbjudningskort för dop och baby, de mest sålda dopinbjudan hos oss är naturligtvis Partytajms alldeles egna inbjudningskort för dop som alla har svensk text.

En Dopinbjudan
Dopet är den lilla bebisens kanske första riktigt stora händelse och för dig som förälder är det en av de finaste stunderna att dela tillsammans med vänner och familj. Oavsett om du väljer att bjuda in till ett traditionellt dop eller kanske en namngivningsceremoni är det en händelse väl värd att göra till något alldeles extra och minnesvärt. Tillsammans ska ni fira att er nya familjemedlem kommit till världen och fått det vackra namn ni gett barnet.

Det här är Partytajms särskilda sektion för produkter relaterade till den dopinbjudan du planerar att skicka ut till dina nära och kära. Vi har tagit fram ett välsorterat urval av stilfulla och vackra kort som passar alldeles utmärkt i samband med firandet av din lilla bebis. Design, stil och färg på korten varierar för att du och alla våra andra kunder ska kunna hitta något som känns helt rätt för just er typ av ceremoni.

Precis som vid bröllop är just dopinbjudan ett av de första och kanske viktigaste detaljerna i hela planeringen av dopet. När du kommit fram till vilka du önskar bjuda in till dopet är det dags att skicka ut ett inbjudningskort för dopet till varje enskild gäst i god tid innan ceremonin planeras äga rum. Du kan med fördel ange ett OSA i inbjudningskortet för dopet, vilket innebär att du ber dina inbjudna gäster att svara om de kommer eller inte – det hjälper dig avsevärt i planeringen av exempelvis bordsplacering och mat/fika. Dina inbjudna gäster kommer garanterat vilja ge det lilla barnet en gåva i samband med ceremonin, ett tips är att du ger lite förslag till dina nära och kära på saker och ting ditt barn kan tänkas behöva. Här inne på Partytajm.se kan du få massor av inspiration av fantastiska gåvor ditt barn kan önska av gästerna.

Visar 1 - 24 av 24 artiklar