Fyll ditt kalas eller party med heliumballonger! Vi på Partytajm har många roliga och snygga ballonger i alla möjliga färger och utformningar och här kan du köpa helium till ballongerna. Folieballonger och latexballonger lämpar sig bäst för att fyllas med ballonggas helium. Tack vare att heliums densitet är lägre än luftens kommer ballonger fyllda med helium att sväva. Istället för en hängande, tråkig ballong i ett snöre får du en svävande, studsig heliumballong. Förr gick det bara att köpa heliumballonger på marknader, tivoli och nöjesparker, men nu kan du själv fixa heliumballongerna till kalaset med hjälp av heliumtub till ballongerna.

Här hos oss på Partytajm hittar du heliumet i tuber och det räcker till att fylla cirka 25 normalstora ballonger eller 8 st folieballonger (givetvis beroende på storlek). Heliumgasen håller ballongerna svävande i cirka 8 timmar. Vill du ha dina ballonger längre, går det att köpa till Hi-float, som gör att heliumballongerna håller sig i cirka 3-5 dagar, och en tub Hi-Float räcker till över 100 ballonger.

Tänk på att heliumballongerna flyger iväg om du inte binder fast dem i ett snöre, som du fäster i något. Vill du inte binda fast ballongerna har Partytajm tyngder i mysiga figurer som ballonger, hjärtan och bollar som du knyter fast i ballongsnöret. Tyngden gör att ballongen håller sig på lagom höjd. Att göra sina egna heliumballonger är inte längre svårt och här hos oss på Partytajm hittar du allt du behöver. Kika även på våra andra partydekorationer för att fixa den perfekta festen.

Visar 1 - 25 av 25 artiklar