Kalasinbjudan
Är det kalasdags i familjen? Då har du verkligen hittat rätt – här hos oss på Partytajm.se erbjuder vi dig ett brett och oerhört varierat sortiment av snygga och smarta tillbehör till kalaset. Om vi så börjar i rätt ände är självklart kalasinbjudan A och O när det kommer till att annonsera partajet och vanligtvis bör denna inbjudan skickas ut till de tänkta gästerna i god tid för att både du och dina gäster ska få tid att
planera. Vill du vara på den säkra sidan när det kommer till förberedelse kan du dessutom låta din kalasinbjudan innehålla ett OSA där du ber gästerna att svara om de kommer eller ej. För att både inspirera och garantera att våra kunder finner något som faller dem i smaken har vi tagit fram ett tämligen brett utbud av olika inbjudningar, vilka du antingen skickar per post eller ger personligen i hand. Är det barnen som har kalas brukar inbjudningarna kunna skickas med i skolväskan och delas ut under skoldagen till alla i klassen!
Temakalas
När det gäller barnkalas finns en stark trend av att bjuda in till så kallade temakalas där födelsedagsfiraren valt ett särskilt tema på sin fest. Partytajm har självklart hängt med på detta tåg och erbjuder även olika kalasinbjudningar med ett visst designtema. Några av våra bestsellers är bland annat favoriter från film och TV som ”Frozen”, ”Spindelmannen” och ”Jurassic World”. I övrigt hittar du även mer klassiska temainbjudningar som till exempel fotboll, film och Halloween, vilka alltid brukar göra barn kalassugna! I den här sektionen hittar du dessutom tillbehör som till exempel färgade kuvert, vilket kan vara en inbjudande färgklick när det kommer till kalas. Oavsett vilken typ av kalas det gäller eller vilken ålder de inbjudna gästerna har kan du garanterat hitta en kalasinbjudan som passar födelsedagsfiraren!

Visar 1 - 70 av 70 artiklar