Ska det bjudas in till flamingoparty? Det är ett tema som bådar för mycket färg, fart och glada toner. Vi på Partytajm älskar flamingofest och har många produkter som passar för att skapa precis rätt stämning på din fest. Köp allt du behöver till flamingopartyt online här hos oss.

När passar ett flamingo party?

Ett party med flamingotema passar kanske allra bäst på sommaren då flamingos kommer med sol, tropiska frukter och stora palmblad. Om det är så på riktigt eller ej låter vi vara osagt, men de går riktigt bra ihop som partydekorationer! Allra bäst är en flamingofest om den kan hållas i anslutning till en pool. Då får ni givetvis inte missa att införskaffa några flytande flamingos också som folk kan glida runt i, med en rosa drink i handen kanske? Är det inte läge för utomhusparty och ingen pool syns så långt ögat kan nå? Ett flamingoparty passar faktiskt lika bra mitt i vintern när vi längtar som mest efter sommaren! Ge dina gäster en känsla av sol och strand så går de hem från festen med ett leende på läpparna.

Dekoration med flamingo tema

För att lyckas med din fest med flamingotema bör du tänka igenom vilka dekorationer som behövs. Om du vill ha en lite mer elegant version av ett flamingoparty hittar du pom-poms och läckra ballonger i vårt utbud. Vill du ha en riktigt galen flamingofest väljer du folieballonger i olika former samt vimplar och girlanger med roliga tryck. För att inkludera dina gäster i temat kan du med fördel be dem bära rosa på ditt flamingoparty.

Duka till flamingo kalas

Om det är ett kalas med flamingotema du planerar måste givetvis dukningen matcha temat. Vi har funktionella engångstallrikar och glas som är snyggt designade för att ge mer stil till festen. Välj även ut sugrör med roliga tryck och riktigt fina servetter. Våra produkter för flamingokalas passar lika bra till stora som små födelsedagsbarn. Dekorera bordet med festligt konfetti och serpentiner i läckra färger. Kombinera gärna med dekorativa färska frukter som ananas, drakfrukt och papaya. Du hittar även roliga bordsdekorationer med flamingotema samt andra festliga kalastillbehör i vårt utbud.

För alla som vill baka själva till kalaset har vi söta muffinsformar och roliga kakformer. Du hittar även tårtljus, partypicks med passande motiv och sockerdekorationer. Använd gärna glasyr i en kul färg och våga ta det hela lite för långt. Flamingos är kitschigt och det kan aldrig bli för mycket rosa, tropik och annorlunda på ett flamingoparty!

Muffinsformar Rosa
  • -10,00 kr
  • -10,00 kr

Muffinsformar Rosa

Förutom ballonger och andra tillbehör har vi också många specifika kalasteman som bland annat enhörningskalas men även bröllopsdekorationer.

10,00 kr 20,00 kr
Visar 1-100 av 115 objekt