Möhippa

En möhippa ska vara ett minne för livet. Därför är det viktigt att planera noggrant och att införskaffa alla nödvändiga tillbehör till festen. Vad denna fest ska innehålla är helt upp till dig själv men ett måste är dekorationer. Med rätt dekorationer kan du skapa en vacker och minnesvärd fest som alla deltagare kommer uppskatta. Varför inte planera en härlig brunch tillsammans med vännerna och duka upp ett långbord med ballonger, vackra assietter och mycket mer? Med hjälp av enkla medel kan du sätta guldkant på festen och inleda livet som gift på helt rätt sätt. Vi på partytajm.se har givetvis allt du behöver för en lyckad möhippa!

Välj rätt dekorationer

När inbjudan till möhippan är skickad är det dags att fundera över vilken stil festen ska ha när det kommer till dekorationer och tillbehör. En populär färgskala just nu är rosa, guld och rosé som skapar en feminin men samtidigt festlig miljö. När det är dags att duka är ett tips att använda dig av några av våra stilfulla papperstallrikar och champagneglas i plast istället för porslin. På så sätt slipper gästerna vara så försiktiga samtidigt som du inte behöver bekymra sig över högar av disk. Genom att använda färgglad konfetti, vimplar och ballonger i roliga former kan du enkelt krydda festen lite extra.

Duka upp för brunch

Brunch är en utmärkt måltid för en möhippa. Här kan du med fördel blanda mindre rätter med söta bakverk och godis. Även här kan det vara smart att tänka till lite extra när det gäller tillbehören. Genom att duka fram popcorn i vackert utsmyckade boxar eller godis i förgyllda påsar kan du verkligen sätta guldkant på festen. Varför inte baka några cupcakes och använda noggrant utvalda muffinsformar? Eller baka en klassisk sockerkaka i form av ett stort hjärta? I denna kategori hittar du alla tillbehör och dekorationer du kan tänkas behöva för en lyckad möhippa!

Visar 1 - 100 av 115 artiklar