Dags att bjuda in till barnkalas!

Barnkalas kan ordnas på en mängd olika vis och en lyckad fest behöver inte alls detaljplaneras eller kosta särskilt mycket pengar. Ibland kan det okomplicerade barnkalaset faktiskt vara det allra bästa. Vanligtvis bjuds barnen på någonting att äta och här behöver man inte alls ta sig vatten över huvudet. Tänk istället att det ska vara någonting som slinker ner i de flesta barnmagar samtidigt som det är lätt att servera och äta. Vare sig det är ett 1 års kalas, 2 års kalas, 3 års kalas4 års kalas eller 5 års kalas som ska arrangeras så har vi ett stort utbud av lämpliga produkter. Här finns också en massa produkter för kalasteman som Babblarna kalasPiratkalasPippi-kalasDisco-kalas och många fler.

Duka upp till barnkalas

Hos oss hittar du dukning- och dekorationstillbehör som passar de flesta sorters kalasteman. Även tillbehör i papp om du ordnar barnkalas i det gröna.

Barnkalaslekar

Lekar är ett av de festligaste inslagen och det allra flesta aktiviteter brukar vara uppskattat hos barn. Hos oss hittar du varianter av många klassiska och populära lekar som passar på barnkalas till exempel att fästa svansen på grisen eller hoppa säck. Vi har även produkter för mer stillasittande aktiviteter. Varför inte ordna en pysselstund och låta barnen dekorera sina egna masker eller djungeldjur? Vi har också ett färgglatt fiskdammsskynke när barnen ska meta godispåsar- en av barnkalasets givna höjdpunkter. Skynket fästs enkelt med sugpropp längs dörrkarmarna och lyser inte igenom.

Godispåsar till barnkalaset

För de viktiga godispåsarna är ju något man absolut inte bör missa när man anordnar barnkalas! Oavsett om barnen drar upp dem i fiskdammen eller ger sig ut på skattjakt, är det såklart ingen riktig fest utan karameller. Extra spännande blir det om påsen matchar kalastemat eller kommer i någon annan härlig färg eller form.

Hos oss hittar du många fina varianter av påsar och boxar att välja bland och vi har även ett utbud av omtyckta godispåsar för barnkalas. Fyll gärna några påsar extra för gästernas syskon, och glöm heller din egna påse att krypa upp i soffan med när barnen har gått hem! Om man vill göra en annorlunda variant på godisutdelandet, erbjuder vårt sortiment piñatas i många olika former. Låt barnen turas om att slå på en piñata med en pinne tills den spricker. Fyll med godis eller någonting annat uppskattat.

Låt oss på Partytajm inspirera till ditt barns kalas, men kom ihåg att födelsedagens huvudperson bestämmer!

Visar 1 - 100 av 1148 artiklar