Bjud in till Babblarna kalas! Dessa omåttligt populära små figurer i härligt glada färger finns nu som kalastillbehör hos oss, äntligen! Babblarna kalas är mycket populärt för de mindre barnen och står högt upp på deras önskelista att få bjuda in till barnkalaset. Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo är alla redo för kalas! Du kommer hitta alla fina kalastillbehör som du behöver till Babblarna kalaset hos oss. Kanske är du återförsäljare och önskar sälja våra kalastillbehör med Babblarna? Då är du välkommen att höra av dig till oss.

Födelsedagskalaset brukar höra till barnens årliga favorithändelse och då vill du gärna göra festen lite extra speciell. Vad kan då vara bättre än att bjuda in till Babblarna kalas? På Partytajm.se hittar du ett välsorterat utbud av både rolig och snygg dekoration som ballonger och vimplar. Det gör barnkalaset till en riktig färgklick där varje detalj som känns genomtänkt för att skapa en härlig och charmig kalasmiljö! Att välja ett fast tema för kalaset är en kul idé som brukar vara väldigt uppskattat av både födelsedagsbarnet och de inbjudna gästerna.

Få barnföräldrar kan ha missat Youtube-succén Babblarna – de små söta och färgglada figurerna som glatt hoppar runt på skärmen sjungandes och busandes. Barn i den tidiga åldern som precis börjat uppskatta att ha sina egna kalas kommer garanterat bli överlyckliga när de möts av ett kalasdukat rum fullt av saker som på ett eller annat sätt symboliserar Babblarna. Partytajm.se tycker definitivt att Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo ska få förgylla festen med sitt gulliga koncept – barnen kommer älska ett Babblarna kalas!

Dukningen är kanske det främsta när det kommer till dekorationen på ett barnkalas och med vårt glada Babblarna-tema kommer du få ett otroligt sött, charmigt och inbjudande bord med muggar, sugrör, tallrikar och servetter med alla de glada figurerna på. Bjud på muffins i Babblarnas egna muffinsformar och dekorera tårtan i Babblarnas färger. Kalastillbehör som designats med Babblarnas olika figurer och färger kan med fördel matchas med andra snygga attiraljer från vårt utbud som serpentiner, fiskedamm, och kanske till och med lite festligt glitter. Börja kalaset med inbjudningskorten och skicka Babblarna med inbjudan till de små gästerna, smart sätt att tala om vad temat på kalaset är. Ett tips från coachen är att rigga upp lite musik i bakgrunden och självklart ska det vara Babblarnas trallvänliga hits i repris!

Visar 1 - 55 av 55 artiklar