Bröllopsinbjudan- Att bjuda in till bröllop är något stort i livet och ett moment du gör helt rätt i att lägga både tid och tanke på. En vacker och speciell bröllopsinbjudan är en fin början på något som inte bara ska bli ett minne för livet för brud och brudgum, utan förhoppningsvis även en magisk upplevelse för gästerna. Hos oss på Partytajm.se hittar du ett brett urval av vackert utformade kort som passar alldeles utmärkt som utskick
för att bjuda in till bröllop för att fira kärleken.


Inbjudningskort bröllop- Bröllopsinbjudningar bör innehålla en liten text som kortfattat förklarar att det handlar om en inbjudan till bröllop med information så som vilka som gifter sig, tid, plats och klädsel. Många gånger brukar även bröllopsinbjudningar innehålla en så kallad OSA (om svar anhålles), vilket innebär att den som mottagit inbjudan ombeds att svara om denne planerar att komma eller inte. Men mer än så behövs egentligen inte, resten kan med fördel fokuseras på det visuella i budskapet där våra kort mer än väl representerar all den värme och kärlek ett bröllop symboliserar.


Tackkort bröllop och grattiskort- Inbjudan bröllop och festen efter är inte allt. Det hör till vett och etikett att brud och brudgum visar sin uppskattning till gästernas närvaro vid festtillfället genom att skicka ett personligt tackkort. Hos oss hittar du vackra och traditionella tackkort i snygg design som passar till olika tillfällen. Är du gästen och har blivit bjuden på bröllop kanske du vill ge bort en fin gåva till bröllopsparet, vilken du kan förgylla med något av våra fina grattis kort. Kika närmare bland vårt sortiment av grattis kort för att hitta ett som passar till just den gåva du tänker ge bort, som går i kärlekens tecken.

Visar 1 - 3 av 3 artiklar