Babyshower blir allt vanligare i Sverige och hos Partytajm hittar du ett stort utbud av dekorationer och pynt för denna nya tradition. Vi har också ett stort utbud av babyshowerpresenter hos oss, du har stor möjlighet att hitta just den babyshower present som du söker. Babyshowern är en viktig händelse och det första stora kalaset för den lilla babyn så självklart skall det firas med pompa och ståt! För att göra babyshowern så festlig och fin som möjligt hjälper vi dig med ett utbud av dekorationer och pynt som passar för babyshowern. Söta tallrikar, muggar, servetter, bordsdukar och övriga tillbehör är något vi har fantastiskt mycket utav, allt för att det första kalaset för den nya lilla familjemedlemmen ska bli så lyckad som möjligt! Det är bara att låta fantasin flöda och duka vackert, annorlunda, klassiskt och kanske lite barnsligt till babyns första fest. Kanske är det så att du inte ska ha babyshower utan ska gå på en och söker efter fina detaljer och presenter.

Babyshower kommer från USA

Denna tillställning kommer ifrån början ifrån USA och går ut på att välkomna det ofödda älskade barnet/barnen. Vanligt är att nära och kära anordnar denna tillställning och gör det till en "överraskningsfest" för antingen den blivande mamman eller till de båda blivande föräldrarna. Det finns en rad olika sätt att arrangera en babyshower på, det viktiga genom alla de olika sätten är att barnet/barnen och dem blivande föräldrarna ligger i fokus. Man skulle kunna säga att denna tillställning handlar om att fira de lyckliga föräldrarna. De föräldrar som har tagit reda på könet och förmedlat det till sina nära och kära, där brukar vanligen överraskningsfesten gå i färger förknippat med könet. Givetvis är det inget måste, man väljer helt själv vilka färger man vill att festen ska gå i. De överraskningsfester där man ej vet vilket kön det blivande barnet/barnen har är det vanligt att man blandar typiska färger för de båda könen.

Pastellfärger passar för Babyshower

Vi på Partytajm märker tydligt att man vid de tillfällena blandar pastellfärger: rosa, gul, blå och grön. Uppvakta den blivande mamman med glitter och glamour! Här får du enkla men fantastiska idéer för dekorationer, pynt godis och gåvor till en babyshower. En personlig touch gör hela skillnaden i att göra en baby shower till en fantastisk tillställning. För att få en magisk känsla, blanda och matcha dekorativa accenter som eleganta prinsess-tema, mumsiga godsaker och söta dekorationer. Babyshowern för en kommande flicka blir kan bli riktigt fin om du väljer att blanda dekorationer i rosa och guld. Till en kommande pojke kan på samma sätt ljusblått och silver bli en riktigt lyckad och fin dukning. Det är inte bara dukningen som skall bli lyckad på din bästa väninnas babyshower utan också aktiviteterna som ni behöver planera i god tid. En del älskar verkligen att ordna med roliga lekar som passar till den blivande mamman medans andra inte har lika mycket fantasi eller tid. Oavsett vad som passar dig bäst så kan vi erbjuda roliga och enkla lekar som passar perfekt för en babyshower.

Visar 1 - 100 av 145 artiklar