Fri frakt vid köp över 499 kr
Snabb leverans inom 1-3 dagar

Nedsatta Priser

(Se alla)

Allt du behöver till kalas och fest.

Behöver du ballonger, inbjudningskort, pinatas, tallrikar och godispåsar eller andra roliga partyprylar? Vilket tema ska du välja till barnens party eller vuxenfesten? Letar du efter maskeraddräkter till maskeraden? Vilka färger ska det vara på bordsdekorationerna? Pinata eller godispåsar till  fiskdammen? Planerar du för dop, namngivelse eller babyshower? Då hittar du ett stort utbud av partyartiklar 0ch skojiga partyprylar hos oss! Nu har vi även bra barnpresenter och pyssel till bra pris

Lugn, PARTYTAJM hjälper dig oavsett om du skall ha partygrejer till kalas, party, vuxenfest eller namngivelsekalas!

Alla föräldrar vill göra barnets födelsedag och party till något barnen minns, något de kan se tillbaka på med glädje. För att slippa stressa runt i stan och leta efter de partyprylar du vill ha kan du hos Partytajm sitta hemma i lugn och ro tillsammans med barnet och välja det ni vill ha till festen eller kalaset. Hos Partytajm hittar du alla typer av kalastillbehör, partygrejer och festdekorationer som passar lika bra till barnets fest som vuxenkalas, studentskiva, kräftskiva, dop, namngivelse och babyshower.  Allt fler väljer att ha en babyshower för sina vänner som väntar barn och hos oss hittar du ett stort utbud av partytillbehör och roliga party grejer som passar lika bra till dop, namngivelse och babyshower.

Hos Partytajm hittar du också allt till barnens paketkalender, både de små gåvorna till paketkalendern och massor av söta adventskalendrar i många olika utföranden och färger.

Är du stressad över alla kalas dina barn går på och presenter som skall inhandlas till dessa partyn och kalas? Hos oss  hittar du ett stort utbud av leksaker och födelsedagspresenter som passar när det är dags för ditt barn att gå på bästa kompisens kalas.  Du hittar även presentpapper och fina snören till födelsedagspresenterna, allt under ett "tak". Självklart har vi också ett stort urval av inbjudningskort med b la svensk text som är designade speciellt för Partytajm. Du hittar inbjudningskort för både stora och små vi kan även erbjuda personliga inbjudningskort till ditt kalas. Och självklart har vi ett utbud av maskeraddräkter för maskeraden!

Så luta dig tillbaka, kom in och titta på vårt stora sortiment av kalastillbehör och partyprylar och låt oss leverera ditt färdiga kalaspaket!