Fri frakt vid köp över 500 kr
Säker betalning med Klarna
Snabb leverans inom 1-3 dagar
5500+ produkter att välja mellan

Nedsatta Priser

(Se alla)

Allt du behöver till barnkalas, kalas och fest.

Behöver du ballonger, inbjudningskort och godispåsar till partyt? Vilket tema ska du välja till barnkalaset? Letar du maskeraddräkter till maskeraden? Vilka färger ska det vara på bordsdekorationerna? Pinata eller godispåsar till  fiskdammen? Planerar du för dop eller babyshower? Då hittar du ett stort utbud av partyartiklar hos oss! Nu har vi även bra barnpresenter och pyssel till bra pris

Lugn, PARTYTAJM hjälper dig med barnkalaset!

Alla föräldrar vill göra barnets födelsedag och barnkalas till något barnen minns, något de kan se tillbaka på med glädje. För att slippa stressa runt i stan och leta efter det du vill ha kan du hos Partytajm sitta hemma i lugn och ro tillsammans med barnet och välja det ni vill ha till festen. Vi har alla typer av kalastillbehör och dekorationer som passar lika bra till barnkalas som vuxenkalas, studentskiva, kräftskiva, dop och babyshower.  Allt fler väljer att ha en babyshower för sina vänner som väntar barn och hos oss hittar du ett stort utbud av partytillbehör som passar lika bra till dop och babyshower.

Hos Partytajm hittar du också allt till barnens paketkalender, både de små gåvorna till paketkalendern och massor av söta adventskalendrar i många olika utföranden och färger.

Är du stressad över alla barnkalas dina barn går på och presenter som skall inhandlas till dessa barnkalas? Hos oss  hittar du ett stort utbud av leksaker och födelsedagspresenter som passar när det är dags för ditt barn att gå på bästa kompisens barnkalas.  Du hittar även presentpapper och fina snören till födelsedagspresenterna, allt under ett "tak". Självklart har vi också ett stort urval av inbjudningskort . Du hittar inbjudningskort för både stora och små vi kan även erbjuda personliga inbjudningskort till ditt kalas. Och självklart har vi ett utbud av maskeraddräkter för maskeraden!

Så luta dig tillbaka, kom in och titta på vårt stora sortiment av kalastillbehör, och låt oss leverera ditt färdiga kalaspaket!