Ballonger Happy Birthday med konfetti

Ballonger Happy Birthday med konfetti

Är det tillfälle att fundera på ett kalas? Är det svårt att välja tema? Se till att mixa olika färger för att få ett riktigt trevlig intryck.

Supersnygga transparenta ballonger, som du själv fyller med tillhörande konfetti. Fäst ballongerna på ballongpinnar och låt kalasets barn skaka den för en snygg effekt. En förpackning innehåller 6 ballonger med texten "HAPPY BIRTHDAY" i färgerna blå, grön och röd.

Observera att konfettin inte "flyger" pga tyngdlagen. Ballongerna har även heliumkvalité, för mer info om fyllning vänligen läs under ballongfakta längst ner på webb-sidan.

Dessa ballonger fylls helst med helium och Hi-Float för att få konfettin att fastna på ballongens kanter invändigt. Annars lägger sig konfettin längst ner i ballongen.

Våra latexballonger håller högsta heliumkvalite, men om du skall fylla ballongerna med helium är det viktigt att du gör det precis före kalaset, då alla latexballonger har små osynliga hål som släpper ut heliumet i ballongen. Räkna med att en ballong flyger ca 6-8 timmar om du inte har förpreparerat ballongen med sk hi-float som täpper till ballongens små hål.

22 varor i lager

39,00 kr inkl.

Leverans inom 1-3 dagar Leverans inom 1-3 dagar
Säker betalning Säker betalning

Tillbehör