Candy Melts/Buttons Rosa

Candy Melts Rosa

Candy melts används till att doppa tex cake pops eller för att dekorera tårtor och andra bakverk, med dessa blir dina bakverk riktiga konstverk och riktigt goda. Är lätta att smälta och har en härlig vaniljsmak. En påse innehåller 250gr. 

19 varor i lager

49,00 kr inkl.

Leverans inom 1-3 dagar Leverans inom 1-3 dagar
Säker betalning Säker betalning

Mer information

Se till att Candy melts är helt slät innan doppning. Inga klumpar får finnas. Candy Melts ska vara smält men inte hett. 3. Använd kokosfett eller rapsolja för att tunna ut om det skulle behövas. Det du doppar ska vara kylt så att Candy melts stelnar snabbare. Detta förhindrar ett droppande utseende. Kyl emellan om du doppar i flera färger, doppa inte rumstempererade bakverk. Låt Candy Melts stelna till några sekunder på bakverket innan du lägger på strössel. 

Förvara svalt och torrt, ej i kylskåp eller frys. På grund av olika temperaturerkan Candy Meltssmälta ihop under transporthanteringenDe kan fortfarande användas som vanligt.

socker, hydrogenerat vegetabiliskt fett (palmkärna), mjölkpulver (skummet), emulgeringsmedel: E492, E322 (solros), färg: E120. För allergener, se ingredienser med fetstil. Förvaring: Förvara på en torr, mörk plats, 16 ° C-22 ° C.