Fri frakt vid köp över 500 kr
Snabb leverans inom 1-3 dagar

Returer

Som konsument har du, i enlighet med distansavtalslagen, rätt till ångerrätt utan att ange någon anledning. Du måste dock meddela oss detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. För att returnera varorna ska dessa vara oanvända och oskadade i sina originalförpackningar.

Returnera varorna tillsammans med en kopia på orderbekräftelsen.  Du får dock själv stå för frakten t o r. 

För att vara säker på att paketet kommer tillbaka som det skall så rekommenderar vi att du väljer att lämna det hos Schenker-ombudet där du kan köpa en retursedel så att paketet kan spåras och då också kommer direkt till oss för snabb hantering . Ansvaret ligger på dig att paketet kommer till oss på ett säkert sätt, spar kvitto på returen om något skulle inträffa. Obs! att returfrakten kan vara helt annan än den frakt du betalar hos oss. 

Om du önskar hjälp med en retursedel ( 70 kr som dras av på återbetalningen) så kontakta vår kundservice kund@partytajm.se så hjälper vi dig, kom ihåg att meddela oss ditt ordernummer som du finner på din bekräftelse som du fick via e-post då du gjorde din beställning.

På orderbekräftelsen anger du returorsak "Ångerrätt". Observera att godis/ätbara produkter ej tas i retur. Samt varor köpta på metervara, tex band. Varor får inte returneras som postförskott eller efterkrav. Vi återbetalar pengarna till ditt kreditkort via Klarna, alt reglerar fakturan.  

Skicka varorna till Partytajm, Trunstavägen 37B, 741 30 Knivsta