Fri frakt vid köp över 1000 kr
Snabb leverans inom 1-3 dagar

Om Oss

Bakgrund

Partytajm (Partydax i Knivsta AB, org.nummer: 556798-5444) startades 2010, av Marika och Thomas Bonde.

"Vi hade själva länge tyckt att utbudet av partyartiklar i Sverige var begränsat, och hade en önskan om att det skulle finnas mer att välja bland."

Visionen för Partytajm.se var att göra livet lättare för den som ska arrangera barnkalas och övriga kalas!

Hos oss på Partytajm.se

Hos Partytajm ska man alltid kunna få hjälp med idéer och hitta artiklar till ditt eller ditt barns kalas. Alla våra leksaker är godkända enligt Europeisk standard och CE märkta. Vi jobbar ständigt mot utveckling, för att våra kunder ska få en så inspirerande och bra shoppingupplevelse som möjligt.

Vi arbetar med att skapa egna produkter såsom vimplar, babyartiklar, muffinsformar, pom pom och ballonger. Vi har också licens för Pippi Långstrump och Babblarna där vi har tagit fram egna kalasserier.

År 2018 startades Partytajms försäljning av egna produkter till Återförsäljare. Om du driver företag och är intresserad av att sälja våra produkter så är du välkommen att ta kontakt med oss. 

Kontakta oss

Det är viktigt att du känner dig trygg att handla hos oss på Partytajm. Du är varmt välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor eller funderingar! Vi uppskattar också om du hör av dig med förslag på kalasartiklar som du saknar hos Partytajm. Vi försöker alltid leta fram det du önskar till ditt eller ditt barns kalas!

Vår kundservice finns tillgänglig att besvara dina frågor:

helgfri tis-fre kl. 08.00-14.00 på telefon 018-8005000

helgfria vardagar kl. 08.00-15.00 via e-post kund@partytajm.se.

Våra medarbetare