Fri frakt vid köp över 399 kr
Snabb leverans inom 1-3 dagar

Om oss

Partytajm startades 2009 för att göra livet lättare för den som ska arrangera barnkalas och övriga kalas. Jag hade själv länge tyckt att utbudet av partyartiklar i Sverige var begränsat, och hade en önskan om att det skulle finnas mer att välja bland. Ofta kan det vara svårt att hitta det man vill ha eller att ens komma på hur man vill ha det.

Hos Partytajm ska man alltid kunna få hjälp med idéer och artiklar till ditt eller ditt barns kalas. Vi har närmare 7000 produkter i sortimentet och det utökas ständigt. Alla våra leksaker är godkända enligt Europeisk standard och CE märkta. Vi har även en grossistverksamhet med egna kalasartiklar såsom vimplar, babyartiklar, muffinsformar, pom pom och ballonger. Vi har också licens för Pippi Långstrump och Babblarna som vi tillverkar kalasartiklar för. Om du driver företag och är intresserad av att sälja våra produkter så är du välkommen att ta kontakt med oss. 

För oss är det viktigt att du känner dig trygg då du handlar hos Partytajm så om du har några frågor så tveka inte att höra av dig på telefon eller via e-mail. Vi finns oftast tillgängliga (måndag-fredag) och kan hjälpa dig direkt. Vi uppskattar också om du hör av dig med förslag på kalasartiklar som du saknar hos Partytajm. Vi försöker alltid leta fram det du önskar till ditt eller ditt barns kalas!

Välkommen!

Thomas & Marika Bonde