Ballonger med Rosa Konfetti

Ballonger med Rosa Konfetti

Dekorera tillställningen med mängder av läckra ballonger för en extra stämningshöjare.

En förpackning med 6 stycken transparenta ballonger, som du själv fyller med den tillhörande rosa papperskonfettin. Fyll ballongerna innan ni blåser upp dom och dekorera sedan i dörröppningar eller tak. Storleken på ballongerna uppblåsta blir ca 30 cm i diametern.

Latexballongerna har heliumkvalité, men om dom ska fyllas med helium, läs noga informationen om ballongfakta som finns längst ner på hemsidan. Observera att konfettin ej "flyger" i ballongerna pga tyngdkraften. 

OBS! Dessa ballonger fylls helst med helium och Hi-Float för att få konfettin att fastna på ballongens kanter invändigt. Annars lägger sig konfettin längst ner i ballongen.

Våra latexballonger håller högsta heliumkvalite, men om du skall fylla ballongerna med helium är det viktigt att du gör det precis före kalaset, då alla latexballonger har små osynliga hål som släpper ut heliumet i ballongen. Räkna med att en ballong flyger ca 6-8 timmar om du inte har förpreparerat ballongen med sk hi-float som täpper till ballongens små hål.

23 varor i lager

49,00 kr inkl.

Leverans inom 1-3 dagar Leverans inom 1-3 dagar
Säker betalning Säker betalning

Tillbehör