Godis hamburgare Mini

Godis hamburgare Mini

Godis formad som en mini hamburgare. Kul gåva till barnens kalaspåsar på barnkalaset. Godiset kommer stycke förpackad  i plastförpackning

Diameter ca 2,5 cm och höjd ca 3 cm

30+ varor i lager

4,00 kr inkl.

Leverans inom 1-3 dagar Leverans inom 1-3 dagar
Säker betalning Säker betalning

Mer information

Är du sugen på en saftig hamburgare? Eller något sött? Varför inte slå två flugor i en smäll med en liten mumsbit i form av godishamburgare som ser ut som en riktig minihamburgare! Denna klassiska godis blev en populär ingrediens i godispåsen redan på 90-talet, och är sedan dess älskad av både barn och vuxna. Extra kul och en favorit hos många barn blir den i godispåsen på barnkalaset! Eller varför inte duka upp en buffé av olika godisvarianter? Minihamburgarna består av gelégodisar formade precis som hamburgerbröd, en ostskiva, och salladsblad. Godishamburgaren kommer förpackad styckvis i en liten plastlåda. Smaklig måltid!

Innehållsförteckning: Stärkelsesirap, socker, gelatin, syror: citronsyra och mjölksyra, geleringsmedel: pektin, frukt koncentrat och växt-extrakt preparat (svarta vinbär, kurkuma, morötter, färgtistel, citron, rädisa) smakämnen, algkoncentrat (spirulina) vegetabilisk olja, glansmedel. bivax, carnaubavax.