Ballonger 1st Birthday Girl med Konfetti

Ballonger 1st Rosa med Konfetti

6 st genomskinliga ballonger med rosa konfetti och texten 1st tryckt på ballongerna. Dekorera gärna med ballongerna till 1 års-kalaset. Ballongerna kommer i förpackning med 6 st ballonger, som du sedan själv fyller med tillhörande konfetti. Om du önskar att dom skall flyga så fyll dom med helium, annars går det bra med luft.

OBS! Dessa ballonger fylls helst med helium och Hi-Float för att få konfettin att fastna på ballongens kanter invändigt. Annars lägger sig konfettin längst ner i ballongen. Ett annat sätt för att få konfettin att klistra sig runt ballongens insida är att göra den statisk. Blås upp ballongen som vanligt, knyt den och gnugga med hjälp av en torr handduk eller gnugga mot exempelvis en tröja eller håret. Ruska om ballongen och konfettin klistrar sig då längs med insidan.

Våra latexballonger håller högsta heliumkvalite, men om du skall fylla ballongerna med helium är det viktigt att du gör det precis före kalaset, då alla latexballonger har små osynliga hål som släpper ut heliumet i ballongen. Räkna med att en ballong flyger ca 6-8 timmar om du inte har förpreparerat ballongen med sk hi-float som täpper till ballongens små hål.

30+ varor i lager

39,00 kr inkl.

Leverans inom 1-3 dagar Leverans inom 1-3 dagar
Säker betalning Säker betalning

Tillbehör