Sockerpasta, Sugarpaste Marshmallows Vit

Sockerpasta, Sugarpaste Marshmallows Vit

Helt vit Sugarpaste även kallad sockermassa, sugarpaste, dekoartonsmassa eller fondant. Används för att skapa fina dekorationer på dina bakverk utan att ge för mycket smak. (Svag marshmallowsmak)
Vikt: 250 gram.
OBS! Förpackningen kan avvika från bilden.

6 varor i lager

39,00 kr inkl.

Leverans inom 1-3 dagar Leverans inom 1-3 dagar
Säker betalning Säker betalning

Mer information

Somliga människor gillar inte smaken av marsipan, då finns ett alternativ kallat sockerpasta eller sugarpaste. Denna sockerpasta har en svag smak utav marshmallow. Något som dock är viktigt att tänka på när du bakar med sockerpasta är att ha ett lager av tillexempel smörkräm mellan grädden och sockerpastan, då grädden gör att tårtan ”svettas”. I den här förpackningen ingår 250 gram vit sockerpasta och till en tårta på cirka 25 centimeter, behövs 500 gram för att täcka hela tårtan. Precis som med marsipan, kan du göra spännande figurer i sockerpasta att dekorera din tårta eller varför inte cupcakes med?

För att undvika att tårtan "svettas" bör du lägga ett mellanlager av tex smörkräm eller liknande innan du lägger på sockerpastan, du bör ej låta grädde komma i kontakt med massan. Till en tårta på ca 25 cm behöver du ca 500 gr för att täcka hela tårtan

Innehållsförteckning: Socker, Glykossirap Vegetabilisk olja Oil, Vatten, Glycerin (E422)emulgeringsmedel: E471, ättiksyra (E260) Natrium (E262) Stabilisator (E413) Färgämne (E153)Dragant (E413) Glutenfri, kan innehålla spår av mandel.