Tårtbild Babblarna Kalas

Tårtbild Babblarna Kalas

Gör det enkelt för dig att skapa världens finaste Babblar-tårta med hjälp av våra praktiska och fina tårtbilder. Denna tårtbild är 20 cm i diameter och en tårta i den storleken räcker till ca 8-10 personer.

12 varor i lager

69,00 kr inkl.

Leverans inom 1-3 dagar Leverans inom 1-3 dagar
Säker betalning Säker betalning

Mer information

Ingredienser: Förtjockningsmedel: E1422, E1412; Maltodextrin, socker, vatten. Stabiliseringsmedel: E460, E414, E415; Dextros. Färgämne: E171, E102, E133, E122, E151, E110. Emulgeringsmedel: E435, E491, E471, E422. Smakämne: Vanillin; Antioxidationsmedel E330, Konserveringsmedel:E202, Citronsyra. Innehåller Azo-färgämnen som kan ha negativ effekt på barns beteende och koncentration.

Fri från GLUTEN, LAKTOS, NÖTTER och MJÖLKPROTEIN

Att lägga tårtbild av oblat på en gräddtårta

Att lägga tårtbilden på grädde är jättebra och enkelt. Fukten ifrån grädden gör att oblaten blir mjukt. Du bör dock ej låta oblaten liggamer än fyra timmar på grädden för då kan den börja lösas upp och bilden försvinner. 
Oblaten "vecka" sig något i kanten. Det undviker du dock genom att spritsa grädde runt kanten på tårtbilden efter att du lagt den på tårtan. Då trycks kanterna ned på oblaten. Ju slätare underlaget är, desto bättre resultat får du. 

Tårtbilder av oblat på marsipan eller sockerpasta

Ska oblaten ligga på en tårta täckt med sugarpaste eller marsipan måste du ha gelatin under oblaten så att den blir våt och mjuk. Gelatin går att köpa som pulver eller blad och löses med vanligt vatten.  Anledningen till att det behövs gelatin är att sockerpasta och marsipan är torra och vätska behöver tillsättas för att bilden ska bli mjuk.

Gelatin kan även läggas ovanpå oblaten på din grädd-/sugarpaste-/marsipantårta för att få ett mera djup och finare glans i bildens färger.

Oblatbilder går även att lägga på glasstårta. Lägg på bilden 10 minuter innan servering. Använd mycket gelatin både under och uppe på bilden, då den inte hinner få fukt från glassen innan den smälter. Oblaten går ej att frysa, därför kan glassen inte ställas in i frysen igen efter att oblaten lagts på.

För att inte tårtbilden skall gå sönder, krackelera då du skär i tårtan så är det av stor vikt att du använder en mycket vass kniv.

Tårtbilder gjorda av sockerpasta

Tårtbilder gjorda av sockerpasta eller sk sugerpaste ska förvaras torrt och svalt i förpackningen som den levereras i. Lägg gärna tårtbilden nära en värmekälla  på ca 25-30 grader innan användandet, så att den blir mjuk och följsam. 

Liknande produkter