Ballonger Transparent med Guldkonfetti

Ballonger Transparent med Guldkonfetti

6 st transparenta ballonger som du själv fyller med tillhörande konfetti. Dessa ger ballongerna en extra snygg och exklusiv känsla. perfekt att dekorera med på alla festliga tillställningar. Ballongerna är av heliumkvalitet och storleken är ca 30 cm när de är uppblåsta. Förpackningen innehåller både ballonger och konfetti.

OBS! Själva konfettin flyger ej pga tyngdlagen utan lägger sig som ett fint täcke i botten. Fäst gärna ballongerna i ett snöre och placera dom åtkomligt för vind för en snygg effekt. Ej för barn under 8 år pga smådelarna (konfettin). 

Dessa ballonger fylls helst med helium och Hi-Float för att få konfettin att fastna på ballongens kanter invändigt. Annars lägger sig konfettin längst ner i ballongen.

Våra latexballonger håller högsta heliumkvalite, men om du skall fylla ballongerna med helium är det viktigt att du gör det precis före kalaset, då alla latexballonger har små osynliga hål som släpper ut heliumet i ballongen. Räkna med att en ballong flyger ca 6-8 timmar om du inte har förpreparerat ballongen med sk hi-float som täpper till ballongens små hål.

28 varor i lager

49,00 kr inkl.

Leverans inom 1-3 dagar Leverans inom 1-3 dagar
Säker betalning Säker betalning

Tillbehör