Ballonger Happy Birthday med färgkonfetti

Ballonger Happy Birthday med färgkonfetti

Dekorera barnkalaset med läckra ballonger med extra snygga detaljer. Vad passar om inte dessa transparenta ballonger med färgglada konfettin?

En förpackning innehåller 6 transparenta ballonger med texten "Happy birthday" i guldaktig färg samt tillhörande papperskonfetti i färgerna grön, röd och blå. Fyll ballongerna med konfetti innan ni blåser upp dom och fäst dom gärna på ballongpinnar så att barnen kan skaka om ballongerna för en häftig effekt.

Observera att konfettin inte "flyger" pga tyngdkraften.

Våra latexballonger håller högsta heliumkvalite, men om du skall fylla ballongerna med helium är det viktigt att du gör det precis före kalaset, då alla latexballonger har små osynliga hål som släpper ut heliumet i ballongen. Räkna med att en ballong flyger ca 6-8 timmar om du inte har förpreparerat ballongen med sk hi-float som täpper till ballongens små hål.

12 varor i lager

39,00 kr inkl.

Leverans inom 1-3 dagar Leverans inom 1-3 dagar
Säker betalning Säker betalning

Mer information

Transport

När flaskan transporteras ska regulatorn vara avskruvad. Om regulatorn sitter på och går av/går sönder kan flaskan bli som en raket. Flaskan skall även vara stängd och fastspänd.

Antal ballonger per heliumtub

Antal ballonger som du kan blåsa upp per tub beror på hur stort du blåser ballongerna. Antal minskas även om du inte håller tätt runt regulatorn och helium läcker ut vid sidan om. Det räcker att man läcker ut lite helium varje gång man blåser en ballong för att flaskan inte skall räcka till det beräknade antalet.

2,2 liter räcker till cirka 30 st 28cm-ballonger som är blåsta till 25 cm.

Flygtid

Tänk på att en ballong som är fylld med helium flyger i ca 8-10 timmar, fyll därför ballongerna samma dag som dom skall användas. Den angivna flygtiden förutsätter att du blåst ballongerna till rätt storlek. Vill du att ballongerna skall flyga längre än 8-10 timmar måste du använda Hi-Float. Utomhus har vädret stor effekt på ballongerna och inga flygtider kan rekommenderas.

Flygtid utan Hi-Float = ca 8-10 timmar

Flygtid med Hi-Float = ca 4-5 dagar

Säkerhet

Helium är mycket farligt att andas in då helium inte innehåller något syre. Helium ersätter således syret till hjärnan, att andas in helium kan ge allvarliga konsekvenser.

Tillbehör