Ska du på kalas? Då hittar du ett utbud av grattiskort och födelsdagskort här hos Partytajm som passar för olika åldrar. Ett grattiskort är pricken över i till din paketinslagning. Hos oss hittar du unika grattiskort såsom panoramakort och pusselkort som är kul att få som grattiskort på födelsedagen. Är det kalasdags på G? Då har du väl inte glömt bort att fixa i ordning presenten! På Partytajm.se har vi tillbehör som ger den lilla twisten till din present – ett riktigt härligt födelsedagskort!

Ett paket som du ger bort i present ska självklart vara fint inslaget i presentpapper med snyggt kombinerade snören. Är det en present som ska ges bort på barnkalas ska du givetvis använda färgglatt papper och snören för då blir paketet en härlig färgklick till kalaset. En bröllopsgåva ska kanske hellre hålla lite diskreta toner som mer går åt ett stilfullt håll än ren och skär färgsymfoni. Med ett perfekt grattiskort till paketet blir det fulländat och redo att lämnas över.

Grattiskort barn eller vuxen

Grattiskort på paketet är inte bara nödvändigt att använda för att mottagaren ska veta vem presenten är från, utan även ett ypperligt sätt att göra födelsedagsgåvan än mer speciell. Hos Partytajm.se hittar du ett rikligt utbud av både snygga och roliga födelsedagskort som blir pricken över i:et för din gåva, både för barn och vuxna. Ett födelsedagskort ger dig chansen att skriva några fina rader till den som ska få paketet och i vissa sammanhang kanske till och med lite humor är på sin plats. Födelsedagskort roliga och tokiga finns det gott om här på sajten, ta en närmare titt i vår kategori för grattiskort för att hitta precis vad du är ute efter. Fördelen med vårt varierande utbud av grattiskort är att du hittar kort i olika storlekar och därför kan du vara säker på att vi har något som passar alla typer av paket, stora som små. I vissa fall kanske du vill skriva en längre hälsning, medan du andra gånger inte behöver få plats med mer än ditt namn för att avslöja vem paketet är från. Partytajm.se står redo att ta sig an dina utmaningar med att hitta det perfekta grattiskortet till födelsedagspresenten!

Visar 1-12 av 12 objekt