Godisboxar

Partyn och godis hör ihop, så är det bara. Nu kan du servera godsaker med stil, välj fritt bland alla våra läckra godisboxar. Färdiga godispåsar är sällan särskilt snygga och det går ju heller inte att blanda godis som du vill om du köpt färdiga påsar. En snygg godisbox är inte bara ett praktiskt sätt att servera godis utan den blir även en del av dekoren. Vi har godisboxar med olika utseenden så du har goda möjligheter att hitta en som passar utifrån vad det är för party som du har bjudit in till.

Godisboxar till barnkalaset

På barnkalas är det perfekt med godisboxar. De kan användas under själva kalaset men det är också väldigt charmigt att ge bort en kalasbox i present till alla gästerna som de får ta med sig hem. Kanske efter att de själva får ta för sig från en godisbuffé för att fylla sin godisbox? Vi har flera godisboxar med ett färgglatt och roligt utseende som passar helt perfekt på en fest för barn.

Eleganta godisboxar

Om du letar efter godisboxar som har det där lilla extra och som passar perfekt om du tänkt ge något gott i födelsedagspresent har vi flera alternativ. Presentationen är viktig när du ger bort något och i vårt sortiment hittar du mycket du kan använda om du vill lämna över en lika vacker som god gåva. Vi har också lite enklare men fortfarande snygga godisboxar för till exempel en hemmakväll med film och popcorn samt större boxar för tårtor och andra bakverk.

Ett annat trevligt användningsområde för kakboxar och godisboxar är att låta gästerna ta med sig resterna hem. Det finns ju gränser för hur mycket godis eller tårta du själv kan äta upp om det blivit över efter ett kalas. Beställ godisboxar från oss på Partytajm så går inget till spillo.

Visar 1-18 av 18 objekt