Pippi Långstrump heter den spännande flickan som alla barn tycker om. Hon sover med fötterna på kudden, bor ensam i en stor villa och har en kappsäck full med guldpengar. Inte nog med det – hon har dessutom både en egen häst och en apa! Tillsammans med hennes otroliga styrka och hjärta av guld händer ständigt nya saker och äventyr som barnen älskar att följa med på. På Partytajm har vi ett utbud av Pippi-produkter, allt för att ditt barn ska kunna ta del av Pippis spännande värld.

Pippi Långstrump-kläder för barn

Att ha Pippi Långstrump i sitt liv kan vara inspirerande för barn. Hon står upp för sina vänner och hjälper dem som har det svårt, samtidigt som hon är påhittig, nyfiken och initiativtagande. Hos Partytajm hittar du bland annat Pippi-kläder som ditt barn garanterat kommer att trivas i. Våra Pippi-kläder är av hög kvalitet och finns i många olika färger och mönster. De är dekorerade med kända motiv som återspeglar händelser från de populära böckerna. Det är vanligt att barn uppskattar när de känner igen motivet på sina kläder och blir även glada när andra gör det. Vi kan garantera att de här bilderna har såväl vuxna som barn sett förut!

Utöver vardagskläderna har vi även Pippi-utklädningskläder. Gå på maskerad eller barnkalas i Pippi Långstrumps färgglada kläder och glöm inte att även köpa en peruk av hennes karaktäristiska hår för att fullt ut få till Pippi-looken.

Barnen älskar Pippi Långstrump

Pippi Långstrump är en favorit hos både stora och små och enligt oss en figur som bör finnas i alla barns liv. Därför har vi, utöver Pippi-kläder bland annat Pippi-ryggsäckar och en hel del Pippi leksaker i form av bland annat Pippi figurer. Att leka med Pippi och hennes vänner ger barnen tillgång till deras spännande och lekfulla värld, vilket både kan inspirera, stimulera och underhålla. Med flera Pippi produkter anorndar du enkelt ett populärt Pippi kalas.

Visar 1-15 av 15 objekt