Är du på jakt efter snygga Rice melaminmuggar? Då har du hamnat helt rätt! Här hittar du melaminmuggar som passar för alla tillfällen. Rice har tagit inredningsvärlden med storm och vi på Partytajm förstår verkligen varför. Den lekfulla designen som exploderar i härliga färger får nästan solen att blekna i jämförelse. Vi har ett stort utbud av Rice-muggar med lekfull, vacker och stilren design. De passar lika bra på picknicken som i köket och på jobbet. Det är en väldigt uppskattad present till någon du vill ge en riktig färgklick och sprida glädje till, kanske som doppresent eller Mors dag presenter?

 

Rice melamin håller hög kvalité

Rice melaminmuggar är av väldigt god kvalité och finns i flera olika storlekar: liten, mellan, stor och en långsmal storlek som är perfekt för eftermiddagslatten. Det blir mycket roligare att dricka kaffet i en färgglad Rice-lattemugg än att använda din gamla tråkiga kaffekopp. Och höj stämningen på barnkalaset genom att bjuda på saft i en söt Rice-mugg med djurmönster. Det stora utbudet på färger och mönster gör att dina Rice-muggar kommer passa in perfekt i vilket sammanhang du än använder dem i. De passar lika bra hemma och på kontoret som på utelunchen eller på stranden.

 

Rice – inredning som gör vännerna avundsjuka

Det stora utbudet av Rice melaminmuggar gör att du enkelt kan sätta färg på din inredning och ditt liv – lika mycket som göra andras liv mer färgglatt. Alla blir glada av att dricka ur dina fina Rice melaminmuggar, det kan vi garantera. Du kan dessutom matcha muggarna med vår övriga Rice-kollektion, som de fantastiskt fina tallrikarna, korgarna och tapeterna. Det är bara din fantasi som sätter gränserna för vad du kan använda Rice-muggarna till, utöver det självklara, att ha en god dryck i. Du kan använda de härliga pastellfärgade Rice-plastmuggarna att ha pennor i så du alltid har en härlig färgklick på skrivbordet, eller ställ en eller flera i badrummet där du kan förvara din tandborste eller sminkborstar. Du kan även ha en av våra Rice-muggar i en härlig kulör som en vas med vackra blommor i på köksbordet.

Rice melaminmuggar är uppskattade presenter

Vill du ge bort en fin Rice-mugg i present kan du fylla den med något roligt, som godis eller något som du vet att mottagaren skulle uppskatta. Varför inte nyplockade blommor som matchar muggen? Du kan också satsa på att missmatcha färgerna för en rolig upplevelse.

 

Ricemuggar är gjorda för att hålla länge

De flesta av våra Rice-melaminmuggar fungerar till såväl kalla som varma drycker. Dessutom är de gjorda i ett slitstarkt plastmaterial, vilket gör att det inte är någon fara om din gäst råkar tappa muggen i golvet. Något som dessutom kan vara uppskattat om du har en liten där hemma som ska lära sig att dricka själv. Alla Rice-muggar är även fria från BPA och ftalater och tål maskindisk. Dock tål den inte att värmas i mikrovågsugn. Rice är ett danskt märke som fokuserar på vackra detaljer, härliga färger, hållbar design och att hjälpa människor i nöd runt om i världen. Deras produkter är godkända utifrån dansk matsäkerhetskontroll. 

Ta med dig dina snygga melaminmuggar ut på utflykten med barnen. Med materialet melamin behöver du inte tänka på att vara extra försiktig. Särskilt när du är ute på utflykt behöver du inte oroa dig för krossade muggar. Samla på dig melaminmuggar i olika designer och mönster för att kunna variera lite. Hos Partytajm hittar du ett stort utbud av melaminmuggar med olika färger och mönster. Det som är extra fyndigt med melaminmuggar är att det finns så många användningsområden. Förutom att de är smidiga för utflykter, passar de även utmärkt på kalas eller till det vanliga vardagsfikat med kompisarna.  

Ett annat smidigt användningsområde för melaminmuggar är om du ska ut med båten eller fiska. Melaminmuggar är inte bara lätta att bära med sig. De är också vansinnigt lätta att diska, både för hand och i diskmaskin. Melaminmuggarna från Rice har otroligt fina mönster och är självklart inte bara för barn. Imponera på släkt och vänner när du dukar upp för bullfika. 

Visar 1-28 av 28 objekt