Gillar du att ge bort stilrena och snygga paket? Vill du att personen du överlämnar paketet till blir överraskad angående din presentinslagning? Då har du kommit helt rätt. Vi har ett stor och ständigt växande sortiment av produkter till presentinslagning, allt för att ditt paket ska bli kalasets finaste paket. Trots att det är insidan som räknas så har utsidan en väldigt stor betydelse och det har vi tänkt på, så att du ska kunna slå in årets snyggaste och piffigaste paket.

Kreativ paketinslagning

En riktig hit när det kommer till prestentinslagning är att använda sig av vackra silkespapper som vi självklart har i regnbågens alla färger samt silkespapper med tryck för presentinslagning till barnkalaset eller doppresenter. Vi har både vackra och fina presentinslagning papper, i en massa olika färger och motiv för att kunna få riktigt fina presentinslagningar matchade till kalasets tema. Ett paket kan såklart inte bara ha presentpapper utan måste utan tvekan även ha något riktigt snyggt presentsnöre eller band fint inlindat runt för att det ska bli en riktigt fin paketinslagning. Då vi på Partytajm älskar kalas och är kalasets riktiga fans består såklart vårt presentinslagnings sortiment av riktigt snygga presentsnören och band som du kan använda för att piffa upp inslagningen till det där lilla extra. 

Jultejp

Hitta allt du behöver för julens festligheter, kategorier från julgranspynt till paketkalender, nissedörr och julpapper.

39,00 kr
Visar 1-100 av 168 objekt