Här på Partytajm hittar du massor av serpentiner allt du behöver för att pimpa kalaset på bästa sätt och skapa en festlig stämning med hjälp av dekoration och dukning. Serpentiner är också utmärkt som bröllopsdekorationer eller som dopdekoration. Vårt stora utbud av serpentiner ger dig möjligheten att välja och vraka bland olika färger, mönster och detaljer. Här hittar du garanterat något som passar till just ditt kalas, oavsett om du ska ha ett Fortnite kalas eller ett Avengers kalas. Vi ger dig dessutom massor av inspiration till hur du kan göra festen roligare med hjälp av rätt dukning. För vem gillar inte att komma bjuden till en tillställning som verkligen andas fest och glädje? T

Serpentiner dukning

Fixa din dukning med en massa färgglada serpentiner. Tänk dig själv studentdekorationermidsommar dekoration och kräftskiva dekorationer utan serpentiner, det går ju inte. Våra festliga metallicserptentiner i olika färger är givna favoriter hos många av våra kunder och passar utmärkt att pynta både bord och hela rum med. Såväl 40-årsfesten som barndiscot får det lilla extra genom att låta den här typen av dekorationsinslag färgsätta partyt. Serpentiner är en enkel liten inredningsdetalj som får gästerna på bästa humör!

Stort utbud av olika serpentiner

Till de små barnen hittar du mängder av söta och roliga serpentiner med glada mönster som passar finfint till barnkalaset. Ett tips för den som ska pynta till ett barnkalas är att använda sig av olika mönstrade serpentiner för att skapa en lite busig stämning. Till dopet kan exempelvis våra mer stilfulla serpentiner i fina enfärgade toner vara ett alternativ som bordsdukning. Vi har självklart klassiska serpentiner i blågul-färg, ypperligt att använda till midsommar, studentfesten eller kanske bara som en härlig liten detalj till sommarfikat. Pynta till festen med våra serpentiner och andra dukningstillbehör och dekorationsdetaljer från Partytajm. Det är utan tvivel en partyhöjare som ger en riktigt härlig stämning. Många av våra produkter blir även fina tillsammans. Ta en titt bland våra vimplar och girlanger för att se hur du på bästa sätt kan matcha dessa med våra festglada serpentiner. Bli din egen festfixare och låt oss på Partytajm stå för pyntet!

Visar 1-41 av 41 objekt