Att hitta en bra doppresent eller den perfekta födelsedagspresenten kan ibland vara lite knepigt. Små barn, och deras föräldrar, får ofta mycket presenter och har redan mycket av det man vanligtvis tänker på. Här på Partytajm kan du dock hitta annorlunda och roliga presenter som passar perfekt som presenter till små barn. Många av produkterna är sådana som inte är så vanligt förekommande eller har en design som inte alla andra barnsaker har - det är också därför de är så roliga att ge bort till någon! Hos oss hittar du allt från urgulliga, mjuka och fluffiga musikmobiler med olika motiv till fantastiskt vackra och välgjorda ragdolldockor och gosedjur.

Vi har också flera olika förvaringsboxar av olika slag. I vårt sortiment hittar du bland annat koffertar, boxar och väskor i olika färger och utformningar. Vi har till exempel söta askar som är till för att förvara barnets första hårlock eller den första tappade tanden. En annan rolig present att ge bort är vårt set för att göra avtryck. I en vacker burk som pryds av hand- och fotavtryck hittar man allt man behöver för att göra avtryck av det egna barnets händer och fötter. Eller varför inte ge bort en riktigt mysig och tjock fleecefilt med Rufus Rabbit som motiv - en filt är något som alltid är användbart. Vill du slå på riktigt stort har vi en fantastisk gunghäst i vårt sortiment. Hästen ser mycket levande och naturtrogen ut. Den har en mjuk brun päls och en härlig man och svans. Naturligtvis har den också träns och sadel med riktiga stigbyglar. Dessutom finns det en extra funktion som alla barn kommer att älska. Det är nämligen så att hästen kommer med ljudeffekter. Bara dra den i örat så kommer den att ge ifrån sig typiska hästljud!

Doppresent Silver

Kolla in vårt sortiment för mer roliga presenter! Att ge bort en present är trevligt i sig - men det skapar en ännu mer unik känsla om du även lägger lite tid på att dekorera paketet på ett fint och exklusivt sätt! Här på Partytajm hittar du ett bra och anpassat utbud av olika typer av detaljer som gör din present till babyn extra fin. Ett vackert paket på dopkalaset lyser upp och gör att din gåva blir speciell och personlig. Varför inte välja något av våra fina sidenband i olika färger som du dessutom kan beställa med babyns eller barnets namn? En betydelsefull liten dekorationsdetalj som ger en otroligt fin personlig känsla över paketet. Våra band kommer i en längd på 2 meter, vilket gör att de räcker till flera paket. Du kan dessutom, med lite kreativitet, använda bandet på fler sätt. Att placera presenten inuti en fin påse är också ett smart tips för att skapa en vacker gåva. Vi har exklusiva presentpåsar som passar alldeles utmärkt för förvaring av presenter och gåvor. De är tillverkade i ett kraftigare papper för att tåla lite mer och kommer tillsammans med våra fina sidenband. Som nämnt ovan väljer du vad som ska stå på bandet, en liten fin fras eller barnets namn kanske? Presentpåsen innehåller dessutom en babybody tillverkad av skonsam och bekväm bomull. Storleken på bodyn väljer du i samband med din beställning. En annan personlig gåva till babyn eller barnet kan vara någon av våra söta nallar som samtliga är tillverkade av högsta kvalitet och självklart CE-märkta. Nallen du väljer levereras i vår fina vita förpackning med de tidigare nämnda sidenbanden i den färg du önskar, samt med förvald text. Passa på att kika närmare i vårt sortiment av personliga gåvor. Du kommer att märka vilken skillnad det gör att ge bort något unikt!

Visar 1-13 av 13 objekt