Här på Partytajm kan du köpa pärlplattor och pärlor för både vuxna och barn. Att fixa med pärlplattor är både roligt och avkopplande. Om du är ute efter pärlor barn kan vi bland annat locka med en pärlplattor som liknar djur, eller varför inte skapa ett eget mönster på en kvadratisk eller rund platta? Det är bara din fantasi som sätter gränser för vad du kan skapa för pärlplattor. Hos oss hittar du pärlor till pärlplatta i många färger och former, för att du ska kunna pyssla ihop precis vad du vill med dem.

Pärlor till pärlplattor och pyssel

Vi på Partytajm tycker att pärlor är den perfekta pysselaktiviteten och därför har vi ett brett utbud av både pärlor och tillbehör som pärlplattor. Här hittar du både mallar och mönster. Du kan till exempel satsa på en pärlplatta djur eller med något annat intressant motiv. Vi erbjuder även pärlor armband, så att du kan skapa dina egna smycken. Om du letar efter något nytt att sysselsätta dig med på fritiden så är smyckestillverkning och pärlande två givna alternativ och med vårt sortiment kan du enkelt införskaffa dig alla saker du behöver för att komma igång.

Pärlor för vuxna

Om du tror att vi enbart har pärlplattor för barn kan du tänka om, vi har alternativ både för barn och vuxna. Med pärlplattor med mönster som passar dig och dina intressen blir det ännu roligare, varför inte en pärlplatta Halloween som du kan dekorera hemmet med under högtiden? Att använda pärlor till att skapa smycken är någonting som passar vuxna minst lika bra som barn. Att pyssla är ett perfekt sätt att hålla både händer och hjärna sysselsatta. Du kan söka inspiration för dina skapelser på internet om du behöver det.

Gör en pärlplatta med barnen

Att lägga pärlplattor tillsammans med barnen ger en mysig stund tillsammans. Ni kan lägga varsin, eller varför inte välja en pärlplatta barn kan göra tillsammans? Om ni längtar efter julen kan ni köpa en pärlplatta jul och skapa en vacker dekoration till granen eller fönstret tillsammans. Du kan också underhålla barnen med pärlor under barnkalaset som en del av kalasaktiviteterna, det kommer garanterat göra barnen glada och nöjda. Här på Partytajm har vi ett stort sortiment som vi kontinuerligt uppdaterar med nya, spännande produkter för att du alltid ska hitta något som passar.

Visar 1-28 av 28 objekt