Festdukning

Festdukning

- Kategorier: Dukningstips Rss feed

En festlig dukning hör en middagsbjudning eller ett kalas till!

Vi tipsar om st sätt att lyckas med din festdukning:

1. Rätt ändamål

Nyårsdukning eller dukning inför temafest? Se till att få en röd tråd och passande produkter till din dukning. Vid t.ex. en nyårsdukning kan du med enkla små hjälpmedel, i form av dekorationsstenar eller guldiga serpentiner, göra dukningen extra festlig. Vankas det temafest? Flamingo party? Rainbow kalas eller kanske födelsedagsfest? Följ temat fullt ut med rätt bordsdekorationer. Flamingo fest säger bara det vad du bör ha i största fokus - flamingos! Duka bordet med flamingo konfetti, rosa detaljer och tropiska kalasprodukter som hör festtemat till. Ett Rainbow kalas bör innehålla färgglada kalasdekorationer och dukningsprodukter. Kombinera olika färger på papperstallrikar, pappersmuggar och plastbestick så får du enkelt till en färgklick på det dukade bordet. Häng färgglada girlanger och skimrande draperier i guld eller silver så får du till en extra festlig stämning. Fyller du jämt? Vi har mängder med dukningsprodukter för 30 års festen, 40 års festen, 50 års festen, 60 års festen, 70 års festen och 80 års festen. Bordsdekorationer med det fyllda årtalet samt servetter och fler engångsartiklar för födelsedagsfesten.

2. Iögonfallande dukning

Använd dig av produkter i olika höjd och former. Kronljus är ett enkelt och snyggt sätt att få dukningen att inte bli platt. Kombinera tillsammans med ljuslyktor för att få en snygg och stämningsfull dukning. Tårtfat går alldeles utmärkt att använda till att ställa fram det ätbara på även under en festdukning med middag. Lägg fram smarriga små pajer eller skivade meloner på tårtfaten och du får både till en fin dukning och höjd på det dukade bordet. Papperstallrikar och uppläggningsfat kan med fördel vara i olika storlekar och former. På så sätt får dukningen ett helt annat liv. Kring alla tårtfat, uppläggningsfat och papperstallrikar kan du med fördel dekorera med kvistar, blommor, serpentiner eller konfetti. Det är pricken över i:et för en färdig och iögonfallande dukning!

3. Helium fyllda ballonger

Folieballonger kan du med fördel fylla med Helium för att få dessa att sväva. För att få latexballonger att sväva längre fyller du dessa med både Helium från en Helium tub och Hi float. Till vilken festdukning ska du ha heliumfyllda ballonger? Använd dig av sifferballonger till födelsedagsfesten, massvis av vita latexballonger till bröllopsdukningen och folieballonger med motiv till temafesten. När du har fyllt dina ballonger kan du fästa dessa vid gästernas stolar eller få de i ballongbukett eller en och en vid bordet med hjälp av ballongtyngder. På så sätt blir festdukningen något alldeles alldeles extra!

Bjud in till fest och låt festdukningen stå i fokus!

Dela detta innehåll