Kärnan spel har nog de allra flesta spelat som barn. Det klassiska och svenska märket tillverkar sedan 1946 kvalitetsprodukter som uppskattas mycket av både barn och vuxna. Utbudet är omfattande och vänder sig till barn i alla åldrar. Lekfulla, fantasieggande, utvecklande, lärorika och skojiga – Kärnan spel erbjuder hela familjen en härlig stund tillsammans. 

Olika sorters Egmont Kärnan spel

Kärnan, som under 70-talet förvärvades av Egmont, har en stor variation i sitt spelutbud. Egmont Kärnan erbjuder allt från stora brädspel till små fickspel som är lätta att ta med sig, och självklart allt där emellan. Det gör att det alltid finns ett spel för varje tillfälle. När ni reser, är en dag på stranden eller ute i trädgården kan kortspel, yatzy och andra fickspel vara ett perfekt tillskott. Medan det för myskvällen eller på dagar när vädret är ruggigt passar bättre att duka fram ett Kärnan-spel som får ta plats och tid. 

Kärnan spel för alla åldrar

Visste du att Kärnan spel finns för så låg ålder som 2 år? Egmont Kärnan är stolta över att vara aktuella och intressanta för alla barn, oavsett ålder. Både när det kommer till svårighetsgrad, hanteringen av innehållet samt motiven, är alla dessa alltid anpassade efter ålderskategorin på lådan. De allra yngsta barnen förstår memory och kortspel utformade för deras ålder. Barn i förskoleåldern älskar Kärnan träspel, medan de lite större barnen älskar Kärnan-spel som “när då då?”. 

Nyskapande Egmont-spel

Förutom de odödliga klassikerna erbjuder Egmont Kärnan också ständigt nyskapande och modernt. De är inte rädda för att testa nya sätt att spela spel på, vilket gör att du och dina barn tillsammans kan få lära er något helt nytt samtidigt. Kärnan-spel kan därför vara minst lika roliga för oss vuxna, framförallt om vi inte riktigt minns viss fakta från grundskolan och verkligen får kämpa om vinsten!

Visar 1-1 av 1 objekt